Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid – De teller van de petitie ‘Stop coronadiscriminatie’ met Wybren van Haga als initiatiefnemer, staat inmiddels op meer dan 260.000 ondertekeningen. Omdat het noodzakelijk aantal ondertekeningen voor aangifte tegen de Staat is bereikt, heeft de politicus inherente actie ondernomen.

“De overheid voert opnieuw flink discriminerende coronamaatregelen in. Daar waar sporten en uit eten gaan al verboden was zonder coronapas wordt deze nu ook uitgebreid naar dierentuinen en pretparken. Ook de horeca is opnieuw de dupe van het complete wanbeleid. Slechts 2,9% van alle coronabesmettingen valt te herleiden naar de horeca en toch besluit het kabinet om deze hardwerkende ondernemers te straffen met een sluitingstijd om 20.00 uur. Dit alles gaat gepaard met een lockdown van minimaal (!) 3 weken. Wij staan er niet van te kijken als deze lockdown keer op keer verlengd gaat worden door de machtswellusten van het kabinet.
 
Maar het allerergste is de invoering van het 2G-systeem. Dit houdt in dat ongevaccineerden compleet worden uitgesloten van de samenleving. Zij kunnen niet meer naar hun werk, naar school en ook vrijetijdsactiviteiten zitten er niet meer in. De overheid verkiest discriminatie en uitsluiting boven gezond verstand en een goed beleid. Zo zijn zij verantwoordelijk voor het structureel afschalen van de zorg en is er in de afgelopen 1,5 jaar tijd niet één ziekenhuisbed bijgekomen”, aldus Van Haga ter ondersteuning van zijn aangifte.

Bron: Belang van Nederland

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

06 december 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit