Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid VIDEO - Eloise Wellings, tweevoudig Olympisch atleet en drievoudig Commonwealth Games-atleet ― en moeder, op 36-jarige leeftijd, doet nog steeds mee aan wedstrijden op middellange afstand en houdt zich aan een slopend trainingsregime. Haar geheim voor haar succes? Ubiquinol, oftewel de actieve vorm van co-enzym Q10.

Met een carrière van 23 jaar en vijf kwalificaties voor de Olympische spelen gaat Eloise Wellings al even mee. Zoals Wellings heeft ontdekt, is een van de sleutels tot het behoud van een optimale gezondheid en energieproductie naarmate we ouder worden, het krachtige antioxidant genaamd Ubiquinol. Ubiquinol is de actieve vorm van co-enzym Q10, die van nature in de cellen van ons lichaam wordt aangetroffen en die verantwoordelijk is voor het ondersteunen van de energieproductie. Naarmate we ouder worden, neemt het vermogen van het lichaam om ubiquinol aan te maken af.
Dankzij suppletie met ubiquinol kun je jouw Q10-levels op peil houden.

Q10 ondersteunt het energielevelhet hart en de spieren (spiermassa en -kracht en spierbehoud bij ouderen). Ook kan Q10 helpen bij migraine.

Bekijk de video van Australisch Olympisch atleet hieronder:

Bron: Beyuna ’Whats behind the dots’

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

25 oktober 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit