Lifestyle & Gezondheid
Typography

Duitse beroemtheid en 'topmodel' Rebecca Mir, het gezicht van Hunkemöler A/W collectie.
Verbluffende ‘catwalk-inspired’-collectie: ‘Falling for…’ Rebecca Mir


NLMagazine Lifestyle - Wanneer glamour en elegantie een persoon zouden zijn, dan was het Rebecca Mir. De Duitse beroemdheid en schone past dan ook perfect bij deze nieuwste collectie van het Nederlandse lingeriemerk. De collectie laat een kant van Rebecca zien die niet eerder getoond werd. In haar eigen woorden zegt ze: “Ik ben enorm enthousiast over het feit dat ik het gezicht ben van deze nieuwe collectie. Deze glamoureuze looks passen perfect bij mijn persoonlijke smaak en ik ben verliefd op elk van de items. Mijn favoriet? Ik moet zeggen dat de body van kant en mesh zo veelzijdig is en daardoor te mooi om onder kleding te dragen! Niet alleen als lingerie, maar ook als top onder een blazer creëer je hiermee een echte power look. I love it."

  • Dit is de eerste keer dat Hunkemöller en Rebecca Mir samenwerken;
  • Ondergoed dat zo mooi is dat het ook als bovenkleding gedragen kan worden;
  • De collectie is een luxueuze mix van stijlen en invloeden, die wat glamour en rijkdom uit het verleden naar het heden brengen;
  • De collectie focust zich op rijke stoffen zoals verleidelijk velours en satijn in diepe kleuren zoals zwart, kaviaar en rumbarood, in contrast met het moderne ‘ice-tea’-roze;
  • De combinatie van kant en applique maakt rijke stoffen lichter en voegt vrouwelijkheid toe aan deze opvallende collectie.

 

Een originele mix
Aan originaliteit ontbreekt het niet binnen de Rebecca Mir collectie; van spannende uitsnijdingen tot kanten appliqués. Alles gemaakt van materialen die de traditionele, handgemaakte look van echte France couture benaderen. Het subtiele ton-sur-ton lurex effect in het kant, zorgt voor een glamoureus effect waarbij de gedachten afdwalen naar grootse herenhuizen en decadente weekendjes weg. De klassiekers van deze collectie zijn de niet-voorgevormde ‘Rumba Red’ balconnette-bh en de half-voorgevormde zwarte ‘Secret Lover’ versie, die opvalt in hun kenmerkende Hunkemöller-stijl. De zwarte plunge push-ups met kanten details geven de vrouwelijke vormen hun maximale vorm en lift. Voor vrouwen met een grotere cupmaat zijn er flatterende, niet-voorgevormde kanten items.

 

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

26 november 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit

Aanbevolen artikelen