Politiek & Maatschappij
Typography

VNG Magazine Verkiezingsspecial 2021 - NLMagazine Politiek & Maatschappij - Voor deze verkiezingsspecial van VNG Magazine interviewde algemeen directeur Leonard Geluk 8 lijsttrekkers van verschillende politieke partijen. Hij vroeg ze naar hun visie op gemeenten en het lokaal bestuur. 

De focus van gemeenten voor de komende kabinetsformatie is scherp gericht op de financiële positie van gemeenten en betere bestuurlijke verhoudingen. Wat vinden de lijsttrekkers hiervan en wat is in de verkiezingsprogramma’s terug te vinden over deze prioriteiten? Naast interviews met lijsttrekkers vindt u in de special ook een analyse van verschillende verkiezingsprogramma’s op dit thema. VNG Magazine publiceerde vandaag zijn verkiezingsspecial. Algemeen directeur Leonard Geluk interviewde hiervoor 8 lijsttrekkers van politieke partijen. Hij vroeg ze naar hun visie op gemeenten en het lokaal bestuur. Alle artikelen uit de verkiezingsspecial zijn ook te lezen op de website van de VNG, de Vereniging Nederlandse Gemeenten, zie website https://vng.nl

In het magazine van de VNG staat  een aantal interessante zaken die zeker in het kader van de komende verkiezingen voor alle Nederlandse kiezers belangrijk zijn om te weten. Kijk daarom vooral eens naar de onderstaande artikelen:

Wilt u meer informatie?
Raadpleeg dan de bladerbare versie op Lees de bladerbare versie van de verkiezingsspecial

Bron: Vereniging Nederlandse Gemeenten

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching

Kranten ad

Aanbevolen artikelen