22
Sun, Dec

Economie & Duurzaamheid
Typography

NL Magazine Duurzaamheid - Gebruikt u als producent van levensmiddelen of ingrediënten plantaardige grondstoffen? Bent u op zoek naar nieuwe product ideeën of wilt u meerwaarde bieden aan plantaardige nevenstromen?

Bezoek dan het event voor Foodondernemers op 28 maart bij Cosun Innovation Center

Tijdens deze bijeenkomst presenteert Food From Food de mogelijkheden voor het ontvangen van subsidies om projecten mee op te starten. Daarnaast geven Cosun en HAS Hogeschool presentaties over toepassingen van plantaardige nevenstromen en vertellen Anne van Rijsingen en Lars Croket meer over hun pilotprojecten wortel en prei.

 

Programma

13.30 uur: Ontvangst
14.00 uur: Introductie Food From Food project (Toine Hultermans)
14.20 uur: Presentatie Royal Cosun + rondleiding (Arno Pouls)
15.00 uur: Novidon, sustainable starch solutions 
15.20 uur: Pauze
15.40 uur: HAS Hogeschool/NIZO over de eiwittransitie en toepassing van plantaardige nevenstromen in voeding (Fred van de Velde)
16.00 uur: Presentatie Food From Food pilotprojecten wortel en prei (Anne van Rijsingen en Lars Croket)
16.30 uur: Brainstorm toepassing plantaardige nevenstromen en mogelijke businesscases
17.15 uur: Netwerkborrel

Heeft u zich nog niet aangemeld? Dat kan nog via deze link

Food from Food

 

Quote

Economie nu.nl

22 december 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching