Economie & Duurzaamheid
Typography

Ondernemers zijn weinig bekend met nieuwe financieringsvormen

NL Magazine Economie : Ondernemers zijn weinig bekend en hebben weinig ervaring met nieuwe financieringsvormen, bleek eind vorig jaar uit onderzoek van de Kamer van Koophandel en Hogeschool Utrecht. Om ondernemers een overzicht te bieden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van financiering, organiseert de Kamer van Koophandel van 15 tot en met 19 februari de Week van de Financiering. Op dinsdag 16 februari kunnen geïnteresseerden terecht bij Hotel van der Valk in Nootdorp. De Week van de Financiering is naast Nootdorp ook in Duiven, Assen, Hoofddorp en Eindhoven te bezoeken.

Programma

De bijeenkomst in Nootdorp is van 15.30 uur tot 21.00 uur. Mari Carmen Oudendijk, presentatrice van nieuws- en sportuitzendingen bij onder andere RTL, AT5, RTV Utrecht en RTV Noord-Holland, is dagvoorzitter. Zij interviewt enkele ondernemers uit de regio over hun ervaringen met financieringen. Daarna kunnen bezoekers deelnemen aan flitssessies over allerlei financieringsvormen zoals crowdfunding, rekening courant en online kredietverstrekking. Op het Financieringsplein staat de KvK samen met ruim 25 deskundige partijen klaar voor persoonlijk advies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden

De Week van de Financiering vindt op 5 locaties in het land plaats. Iedere dag op een andere locatie vanaf 15.30 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/financiering. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.

 

 

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

31 mei 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue