Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Heerenveen Economie 7 duurzaamheid, Natuur & Milieu - Op 23 juni vindt de officiële opening plaats van het tweede Daikin Experience Center in Thialf, Heerenveen. In dit belevingscentrum presenteert Daikin de meest geavanceerde en energiezuinige binnenklimaatoplossingen die Nederland helpen te verduurzamen. 

Sinds 2018 is Daikin hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB) en actief in de schaatswereld. In het schaatsstadion Thialf in Heerenveen opent Daikin het tweede Experience Center na het eerste, succesvolle belevingscentrum in Breukelen om Nederland te voorzien in de enorme behoefte aan betrouwbare, slimme en duurzame binnenklimaatoplossingen. Het centrum is duurzaam gebouwd en multifunctioneel: consumenten kunnen op afspraak de Daikin toepassingen op het gebied van airconditioning, warmtepompen, luchtbehandeling en koudetechniek beleven terwijl installateurs met (praktijk)trainingen en product infosessies kennis opdoen.

Openingsceremonie met Antoinette
Op vrijdag 23 juni voert langebaanschaatsster Antoinette Rijpma - de Jong de officiële openingshandeling uit in het bijzijn van relaties en medewerkers van Daikin en de pers.
Het programma is als volgt:

Ontvangst: 15:00 uur
Officiële opening: 16:00 uur  
Rondleiding Daikin Experience Center: 16:15 uur
Einde: 18:00 uur

Multifunctioneel Experience Center
Directeur Daikin Nederland Edwin Hoogerwerf licht toe: “Als hoofdsponsor van Schaatsend Nederland zijn we verheugd dat we op zo'n iconische plek het tweede Daikin Experience Center openen. Een mooie plek waar consumenten al onze mogelijkheden om gasloos te verwarmen én koelen kunnen ontdekken en installateurs belangrijke kennis kunnen opdoen. Daikin is continue in ontwikkeling, de twee centra bieden ons ook een podium om noviteiten aan de markt te presenteren.”

Over Daikin Nederland
Daikin Nederland, sinds 2018 hoofdsponsor van de KNSB, heeft bijna 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van passende, slimme, betrouwbare en duurzame klimaat(totaal)oplossingen, waarmee voor commerciële, industriële en residentiële gebouwen het perfecte binnenklimaat wordt gerealiseerd.

Daikin Nederland is onderdeel van Daikin Europe N.V. met meer dan 12.000 werknemers en bijna 60 Europese vestigingen. Daikin-systemen voor de Nederlandse markt worden lokaal in Europa ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in een van de 12 Daikin eigen productiefaciliteiten in België, Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

In Nederland is Daikin gevestigd in Capelle a/d IJssel (hoofdkantoor), Breukelen (Daikin Experience Center) en in het Thialf stadion in Heerenveen (Daikin Experience Center). Kijk voor meer informatie op www.daikin.nl en www.daikin.nl/nl_nl/consument/experience.html

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue