Economie & Duurzaamheid
Typography

NL Magazine Economie en duurzaamheid - LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep.

In tegenstelling tot de andere social media, kun je met een post op LinkedIn veel mensen bereiken zonder een euro uit te geven! Je kunt ervoor zorgen dat je probleemloos wordt gevonden door potentiële klanten of opdrachtgevers en door je kennis te delen kun je jezelf profileren.
Omdat het hoe en waarom voor LinkedIn niet voor iedereen even duidelijk, gemakkelijk en toegankelijk is, is een duidelijke handleiding met begrijpbare tools zeker op zijn plaats. Met haar boek LinkedIn Power voorziet Marjolein Bongers in die duidelijke behoefte.  

In haar onlangs verschenen boek ‘LinkedIn Power’ beschrijft Marjolein Bongers hoe je succesvol kunt worden op LinkedIn. Ze beschrijft de mogelijkheden hoe je een professioneel profiel opbouwt, welke content wel en welke niet werkt op LinkedIn en hoe je slim zoekt naar potentiële klanten. Je krijgt antwoord op brandende vragen over instellingen en privacy en leest ook hoe je psychologische beïnvloeding – waaronder de zeven beïnvloedingsprincipes van Cialdini – en neuromarketing kunt inzetten op LinkedIn zodat een doelgroep sneller reageert of toehapt.
Het boek zit boordevol praktische tips en bijdragen, ook van andere experts, zoals bijvoorbeeld personal branding, video en storytelling.
Haar boek zag op 11 juni jl. het daglicht en staat nu al in de top 25 van best verkochte Managementboeken. De eerste druk was binnen no time uitverkocht. 
Een echte aanrader voor iedereen die zich op LinkedIn stevig wil profileren.

 

Wie is Marjolein Bongers
Marjolein Bongers is een ervaren trainer, spreker en autoriteit op het gebied van LinkedIn. Zij is tevens oprichter van House of Social Media. Marjolein heeft de afgelopen 10 jaar duizenden bedrijven en professionals de kracht van LinkedIn laten ervaren. Ze is dan ook niet voor niets officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en heeft nauw contact met het team van LinkedIn.

In haar populaire LinkedIn-vlog ‘LinkedIn Coffee Talk’ deelt ze slimme tips en adviezen. Daarnaast blogt ze voor Marketingfacts en werkt ze als gastdocente voor verschillende universiteiten. Marjolein volgde een opleiding beïnvloedingspsychologie en vertaalde die kennis naar toepassing in LinkedIn.

Wil je het boek bestellen? Ga dan naar https://www.managementboek.nl/boek/9789492790279/linkedin-power-marjolein-bongers  

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

12 augustus 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Kranten ad

Aanbevolen artikelen