08
Sun, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Den Haag, Kunst & Cultuur - De tentoonstelling Oekraïens dagboek van Boris Mikhailov wordt afgesloten met een bijzoner evenement: een optreden van het dansgezelschap Ukrainian International Ballet. 

Tussen de werken van Boris Mikhailov geeft het dansgezelschap een sneak preview van hun nieuwste voorstelling Ballet24.Independent, dat een week later in premiere gaat in Korzo Theater in Den Haag, Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag.

Het gezelschap treedt op 18 augustus drie keer op: 13:30, 14:30 en 15:30 uur
Het optreden is gratis bij te wonen, wel is een museumticket verplicht.
Deze is te koop online of aan de kassa.

Over Ukrainian International Ballet

Ukrainian International Ballet bestaat uit dansers afkomstig uit alle hoeken van Oekraine, verenigd door de oorlog in hun thuisland in de stad Den Haag. Vanuit de missie de Oekraiense (dans)cultuur in leven te houden is het gezelschap in 2022 opgericht en heeft het meerdere voorstellingen geproduceerd.

Het optreden van Ukrainian International Ballet maakt deel uit van het publieksprogramma dat wordt georganiseerd bij de tentoonstelling Oekraïens dagboek. De tentoonstelling en het publieksprogramma wordt mogelijk gemaakt door het V-Fonds: het fonds voor vrijheid, democratie en veteranen.

Tickets

Quote

Uitgaan nu.nl

08 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching