22
Mon, Jul

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Ten Boer, Evenementen, plezier en uithandenvandepolitie - Op vrijdagavond 12 juli gaan 100 jongeren door het dorp rennen, om uit handen van politie en handhaving te blijven. Dit spel is bekend van TV. Bij de Ten Boerster variant is het doel om binnen 2 uren 4 stempels te verzamelen, zonder gepakt te worden.

Wie als eerste met een volle stempelkaart terug is bij de Tiggelhal, gaat naar huis met de hoofdprijs.

De deelnemers van Hunted dragen ter herkenning allemaal een witte overall. De jongeren mogen niet op privéterrein komen en nergens naar binnen. De jeugd van 10 t/m 18 jaar mag zich alleen te voet verplaatsen, terwijl de agenten en BOA’s ook fietsen en auto’s in mogen zetten om de deelnemers te tikken. Inwoners en voorbijgangers van Ten Boer, matig uw snelheid in het dorp daarom alstublieft op 12 juli. Houd er tevens rekening mee dat u buitengewoon veel politie en handhaving ziet -wellicht inclusief zwaailichten, sirenes en een cellenbus. 

Los van veel beweging en plezier, geeft deze activiteit dienders en jongeren de gelegenheid om op een positieve manier contact met elkaar te leggen en inzicht te krijgen in elkaars standpunten.  Kijk hier voor het overzicht van activiteiten voor kinderen en jongeren woonachtig in het gebied Ten Boer.

Quote

Uitgaan nu.nl

22 juli 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching