Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Mindful luisteren - do 15 februari 2024, 19:00 - 21:30 - NLMagazine/Utrecht, evenementen, bijeenkomsten, mindfull thinking, mindfull listening - Mindful luisteren is een kunst en een actief leerproces Menselijke interactie gaat razend snel, verbale en non-verbale communicatie gaat tegelijk en er worden veel signalen van A naar B heen en weer gestuurd.

We moeten vaak kiezen waar we naar luisteren. Het goede nieuws is dat we mindful luisteren kunnen leren! Deze workshop reikt manieren aan om mindful te communiceren en de relatie met  jezelf en anderen verder te onderzoeken en waar mogelijk te verbeteren en te verdiepen.

Mindful luisteren in dialoog
In deze workshop leer je ontspannen aanwezig te zijn bij jezelf en bij de ander. We leren de kunst van echt luisteren. Luisteren dat zich opent voor de ander en tegelijkertijd in contact blijft met onszelf. Luisteren dat met mildheid voor onze gewoontepatronen en het practiseren van een niet-wetende houding. Vanaf dit punt gebeurt er iets wonderlijks. Er ontstaat natuurlijke vertraging.

Met het inzet van verschillende oefeningen en werkvormen ervaren we de effecten van goed mindful communiceren in de dialoog of andere sociale interacties.

Programma
19:00 Inloop met koffie/thee
19:15 Start workshop
21:30 Afronding en gelegenheid om na te praten

Over de trainer
Ana Trajanovska is een ervaren trainer, dialoogbegeleider en learning & development adviseur bij Utrecht in Dialoog.

Aanmelden en kosten
Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina.
De kosten zijn: 50 euro voor particuliere deelnemers of gratis als jij een vaste vrijwilliger bent bij Utrecht in Dialoog.

Quote

Uitgaan nu.nl

23 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching