Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst, fotografie, tentoonstellingen – Joke de Jager, een ervaren fotografe van beeldende kunst, wordt geprezen om haar vermogen om buitengewone en evocatieve landschappen vast te leggen.

Met een scherp oog voor detail vloeien in Joke's  indrukwekkende fotografie, levendige kleuren en artistieke elementen naadloos samen, terwijl ze vaak ook de serene rust van zand en zee overbrengen. Haar ultieme doel is om beelden te creëren die diep resoneren bij kijkers en een diepgaande emotionele reactie oproepen.

Opgegroeid in Nederland in een familie die diep geworteld was in de bloembollenteelt, begon Joke haar creatieve reis als inkoopster voor interieurdesign bij het prestigieuze warenhuis 'De Bijenkorf'. Haar ware passie leidde haar echter naar de betoverende wereld van tuin- en landschapsarchitectuur, met specialisatie in het behoud van het erfgoed van groene ruimtes. Tijdens haar academische studie ontdekte ze een enthousiasme voor het accentueren van de rijkdom aan kleuren in verschillende tinten groen, blauw en wit. Om haar vaardigheden verder te ontwikkelen, volgde ze een kort maar transformerend traject aan de gerenommeerde Amsterdamse Fotografie Academie, waar ze haar toewijding aan haar ambacht verstevigde.

Joke's genegenheid voor de zee, het zand en weelderige landschappen doordringt haar fotografische kunst en boeit zowel experts als liefhebbers. Bekend om haar nauwgezette aandacht voor detail en haar unieke vermogen om natuurlijke kleuren te harmoniseren, verrast ze haar publiek keer op keer met adembenemende beelden. Als getuigenis van haar talent en toewijding heeft Joke verschillende  prijzen en eervolle vermeldingen ontvangen en haar werk is prominent te zien geweest in gerenommeerde publicaties zoals het breed erkende (online) tijdschrift 'Landscape Photography Magazine'.

Joke :"Telkens als ik word geraakt door de adembenemende schoonheid van onze wereld, voel ik de drang om deze momenten vast te leggen – of het nu gaat om betoverende landschappen, fascinerende dieren of de avonturen tijdens mijn reizen. Mijn hoop is om deze beelden te delen, een venster te bieden naar deze schoonheid die ik heb mogen ervaren, en zo anderen deelgenoot te maken van de wonderen die ze misschien zelf niet hebben kunnen aanschouwen”.

Als bijzondere vermelding is Joke de Jager tot het einde van december te bewonderen met haar werk in de galerie in Buren, Nederland. Mis de kans niet om je onder te dompelen in haar fotografie en laat haar boeiende beelden je verbeelding prikkelen en emoties opwekken.

Meer informatie
Dutch Luxury Design Galleries
Voorstraat 1
4116 BC Buren
Nederland

Openingstijden
Vrijdag, zaterdag & zondag: 12 – 17 Op afspraak.

dutchluxurydesign.com
www.beautyofnaturephotography.comhttps://www.instagram.com/worldlywondersphotography/

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching