Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven Kunst & Cultuur - In een Brits kuststadje tijdens de jaren 80 is Hilary (Olivia Colman) manager van de veel bezochte ‘Empire’ bioscoop. Wanneer een nieuwe medewerker verschijnt, Stephen (Michael Ward) ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen twee zielen die op zoek zijn naar hun plek in de wereld. Op vrijdag 27 oktober te zien in het Evertshuis.

Een krachtig en aangrijpend verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema, geregisseerd door Oscarwinnaar Sam Mendes. Eigenlijk is iedereen bezig met het vinden van het licht. De man die de filmcamera in de bioscoop bedient is heel letterlijk met het maken van licht bezig met zijn apparatuur voor de film. Hij zegt: licht is leven. Anderen, zoals de hoofdrolspeelster Hilary en Stephen zijn op een figuurlijke manier op zoek naar het licht in hun leven, op zoek naar een sprankje geluk.

De film ‘Empire of Light’ begint om 20.00 uur, kaarten kosten € 11,00 inclusief pauzedrankje.

Ga voor meer info en reserveren naar https://www.evertshuis.nl/film-empire-of-light

Praktische informatie
Film empire of light
Vrijdag 27 oktober 2023
Aanvang 20.00 uur
Entree € 11,00 incl. pauzedrankje
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

17 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching