Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Kinderpretpark Julianatoren viert Halloween met betoverend Griezelbos en spannende theatershow - NLMagazine Kunst, Cultuur, Film - Wanneer de eerste herfstblaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween! Van 6 oktober tot en met 5 november is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren.

Het park wordt prachtig versierd met honderden strobalen, pompoenen en maiskolven en het bos achterin het park verandert in een mysterieus Griezelbos. ‘Wiezel de Griezel’ komt tot leven!!!

Wat is er te beleven?
In het Griezelbos komt een scène tot leven gebaseerd op de nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’ van Kinderpretpark Julianatoren. Bezoekers worden uitgedaagd om in dit bos op zoek te gaan naar de pagina uit een toverboek waarop de geheime ingrediënten staan van een veranderdrank. De ontknoping van dit spannende verhaal volgt in de nieuwe theatershow ‘Cas de Ranger’s Wiezel de Griezel Show’. Uiteraard schitteren alle bekende karakters van het pretpark in diverse spectaculaire Halloweenshows. 

Nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’
In deze film betovert de gemene tovenares Weuzel haar zoon, Wiezel de Griezel, tot een plaaggeest om het leven van Cas de Ranger zuur te maken en Halloween in het pretpark te verpesten. Cas heeft echter een toverboek bemachtigd met een spreuk voor een veranderdrank om de betovering te verbreken. Weuzel heeft een storm ontketend waardoor alle bladzijden van het toverboek verspreid liggen in het Griezelbos. Kunnen ze de juiste bladzijde van de veranderdrank vinden?         

De première van de nieuwe film is zondag 1 oktober om 8:30 op RTL 4, waarna deze te zien zal zijn op Videoland en op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.

Het betoverende Griezelbos
In het betoverende Griezelbos belanden bezoekers in een wereld waar spanning en avontuur samenkomen. Terwijl ze zoeken naar de juiste bladzijde van de veranderdrank, worden ze ondergedompeld in een spannend avontuur vol raadsels en verrassingen. Onderweg kunnen ze aanwijzingen vinden en obstakels overwinnen om de benodigde informatie te verzamelen.  

Nieuwe theatershow: Cas de Ranger’s Wiezel de Griezel Show
Hebben de bezoekers de juiste pagina kunnen vinden in het Griezelbos? In de nieuwe theatershow zullen ze getuige zijn van de spannende climax van het verhaal. Samen met Cas de Ranger brouwen ze de veranderdrank. Zal het lukken om de betovering te verbreken en Wiezel de Griezel om te toveren tot een aardige griezel? Hiermee redden ze Halloween in Kinderpretpark Julianatoren! 

Quote

Uitgaan nu.nl

03 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching