Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Spraakmakend evenement voor startups en investeerders keert terug in festivalstijl - NLMagazine/Utrecht Evenementen - Een elevator pitch op negen meter hoogte, een markt om investeerders te overtuigen van jouw plannen en de nieuwe dragon van Dragon’s Den die haar lessen deelt.

Crossroads, het jaarlijkse netwerkevenement, gericht op de regio Utrecht, waar startups en scale-ups in contact komen met investeerders en collega-ondernemers, staat voor de deur. In een festivalsfeer krijgen ondernemers de kans hun bedrijf te laten groeien en te leren van experts binnen de industrie. Crossroads Utrecht vindt plaats op 14 september a.s.

Foto: Crossroads 2022

Crossroads vindt plaats op 14 september van 10.00 uur tot 19.00 uur op het terrein van DotSlash Utrecht, een inspirerende hub voor startende ondernemingen. Tijdens dit evenement zullen experts uit diverse sectoren workshops en presentaties verzorgen om ondernemersvaardigheden te helpen ontwikkelen. Daarnaast zijn een aantal hoogtepunten een garantie voor een succesvolle Crossroads 2023-ervaring:

De Investeerdersmarkt: hier ontmoeten oprichters en investeerders elkaar. Er zijn meer dan tien verschillende investeerders aanwezig, waaronder ROM Utrecht Region, Rabobank, Arches en Thuja.

Startup Roulette in een reuzenrad: een elevator pitch op negen meter boven de grond. Startup Roulette organiseert een speeddate-evenement voor startups en investeerders, op een ronddraaiend reuzenrad.

Festivalsfeer: een bruisende festivalsfeer met twee grote tenten op het parkeerdek, een foodcourt, straatmuziek van de Bezwaren Fanfare en als hoogtepunt een presentatie door Manon van Essen, investeerder en Dragon.

Kortom, een dag vol kennis, connecties en inspiratie, die wordt afgesloten met een ontspannen netwerkborrel. Crossroads wordt georganiseerd door Startup Utrecht Region, dat startups ondersteunt, in samenwerking met ROM Utrecht Region, die de praktische uitvoering verzorgt. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 5 euro voor studententickets en 35 euro voor ondernemers. Kijk voor meer infomatie op https://www.startuputrechtregion.com/event/crossroads-2023/

Over Crossroads:
Crossroads is een jaarlijks evenement dat startups, scale-ups, investeerders en ondernemers samenbrengt om innovatie, groei en samenwerking te stimuleren. Het biedt een platform voor het leggen van waardevolle connecties, het opdoen van kennis en het ontdekken van nieuwe zakelijke kansen. DotSlash Utrecht is gevestigd op Europalaan 100 - 500, 3526 KS Utrecht.

Over ROM Utrecht
Als ROM Utrecht verbinden we ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, financiering en toegang tot internationale markten. Onze investeringen ondersteunen bedrijven met innovatieve plannen, en door grensoverschrijdende samenwerking stimuleren we gezamenlijke projectontwikkeling. Wij streven naar een bloeiende toekomst voor ondernemers in de Regio Utrecht, waar duurzaamheid, digitalisering en gezondheid centraal staan. Ontdek meer in ons Jaarplan 2023.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching