Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Onderwijs en wetenschappen, Boekenvak - Cambridge University Press & Assessment bereikt momenteel meer dan 100 miljoen studenten en andere studenten.

Het cijfer onderstreept de unieke mogelijkheden en het bereik van Cambridge in meer dan 170 landen, variërend van boeken en leermaterialen, beoordelingen, curriculumontwikkeling en onderwijshervorming. Het nieuws komt slechts twee jaar nadat Cambridge Assessment en Cambridge University Press in augustus 2021 als één organisatie samenkwamen.

De twee organisaties stellen zich een ambitieus doel om tegen 2026 100 miljoen leerlingen te bereiken. Dat doel is eerder dan gepland gehaald. Cambridge ondersteunt dit enorme aantal studenten door middel van examens zoals GCSE's en IGCSE's, A-niveaus en Cambridge Nationals, Engelse taaltests en hulpmiddelen waaronder IELTS en Linguaskill, referentiebronnen zoals Cambridge Dictionary Online en via Cambridge-curricula, ondersteuning voor leraren en onderwijshervormingsprogramma's.

Peter Phillips, Chief Executive van Cambridge University Press & Assessment "Dit is een moment om te vieren. Ik ben blij dat we ons doel hebben bereikt om meer dan 100 miljoen leerlingen te bereiken, iets wat alleen is gebeurd vanwege onze diepe betrokkenheid bij studenten en docenten en bij de kwaliteit van onze beoordelingen en leermaterialen om hen te ondersteunen. Elk van die leerlingen heeft zijn eigen verhaal, ambities en potentieel. Onze toewijding aan elk van hen is hetzelfde gebleven en zal hetzelfde blijven, ongeacht hoeveel mensen we nog bereiken."

Cambridge werkt samen met de enorme gemeenschap die het over de hele wereld bereikt om benaderingen van beoordelings- en leermaterialen te ontwerpen, te herhalen en te verbeteren. Feedback van studenten en docenten informeert – en versterkt – de producten en diensten die Cambridge levert.

Nog groter bereik – wetenschappelijk publiceren
“Het volledige bereik van Cambridge University Press &Assessment is in feite aanzienlijk groter dan 100 miljoen.Naast ons werk met studenten en docenten, stelt het academische team miljoenen onderzoekers in staat om toegang te krijgen tot uitstekende academische boeken, onderzoekstijdschriften en ander wetenschappelijk materiaal. Onderzoekers hebben er het afgelopen jaar 114 miljoen digitaal gedownload, naast alle fysieke exemplaren die ze hebben gelezen”.

Cambridge's toewijding aan open access academisch publiceren stelt meer mensen dan ooit in staat om toegang te krijgen tot hoogwaardig onderzoek. In het afgelopen jaar werd meer dan 50 procent van de tijdschriftartikelen van Cambridge University Press open access gepubliceerd. De organisatie ligt op koers om het overgrote deel van haar onderzoekspapers in 2025 open access te laten zijn.

Dit jaar schrapte Cambridge ook open access publicatiekosten voor wetenschappers uit meer dan 100 lage- en middeninkomenslanden om de toegang tot materiaal van de hoogste kwaliteit op een rechtvaardige manier uit te breiden.

Bron: STM Publishing, Publishers Weekly

Quote

Uitgaan nu.nl

01 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching