Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Amsterdam – Jebroer is terug met alweer een Duitse knaller. Waarom? Gewoon omdat het kan! Na de release met oude vrienden Lady Bee voor ‘Bee Alright’ en de Nederlandse release ‘Nog Een Keer’ met de koning van het feest; FeestDJRuud het is tijd voor wat nieuw Duits vuur.

Voor de release van ‘Dumm’ bundelde Jebroer de krachten met een van zijn favoriete DJ/Producers, Teknoclash, met wie hij eerder samenwerkte aan ‘Morgenlicht’. Het resultaat is alweer een extreem harde track waar het publiek wild van wordt, zoals Jebroer afgelopen weekend op Parookville liet zien. 

‘Dumm’ is vanaf 28 juli beschikbaar via alle streaming portals 
‘Dumm’ gaat over een herkenbare situatie, namelijk in het weekend losgaan op feestjes en er op maandag helemaal kapot van zijn. Doordeweeks verandert dat langzaam in nieuwe motivatie voor het volgende weekend en op donderdag zijn we klaar om het hele weekend ‘Dumm’ te gaan!
 
Jebroer doet het goed in Duitsland. Eerdere singles als 'Meine Droge', 'Morgenlicht' en 'Noiken' zijn grote successen en hij is een graag geziene gast op menig Duits festival, want hij weet als geen ander hoe je het publiek uit zijn dak kan laten gaan! Om zijn liefde en waardering te tonen aan zijn Duitse fans voorziet Jebroer hen graag van nieuwe Duitse muziek. Zozeer zelfs, dat er misschien wel een nieuw Duits album in de maak is.
 
Over Jebroer
Iconisch, uniek, gedurfd en rauw zijn slechts een paar woorden die de Nederlandse sensatie Jebroer beginnen te beschrijven. Gevoed door passie en vastberadenheid, maakt Tim Kimman aka Jebroer furore in de rap- en elektronische dansbewegingen sinds de release van zijn debuut in 2012. Jebroer is radicaal op weg om zijn positie als een van de grootste artiesten in claim de muziek te verstevigen. industrie.

Jebroer scoorde niet alleen verschillende knock-outhits die de hitlijsten domineerden, hij trad ook op op de meest iconische muziekfestivals en kan rekenen op een steeds groter wordende schare fans. De Nederlandse kunstenaar is goed op weg om zijn droom om internationaal door te breken waar te maken. Jebroers drieluikalbum 'ZesSechsSix' bevestigt eens te meer dat zijn enthousiasme voor het verkennen en creëren van een unieke mix van verschillende genres het onmogelijk maakt hem vast te pinnen op één scène. Jebroer is een begrip in Nederland, België, Duitsland waar zijn tracks miljoenen keren zijn gestreamd, ondertussen wint hij ook aan populariteit in Oostenrijk en Zwitserland.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching