20
Fri, Sep

Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk Golden Music - Wat twee jaar geleden begon als een akoestisch experiment is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene loopt als een rode draad door hun leven.

The Naked Truth bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend: Roland Brons (zang en gitaar), Robbert Paul Verkade (gitaar), Robert Jan Kimmijser (drums) en Johan Maring (bas). Ze trakteren het publiek op een geweldige liveshow met bekende Golden Earring hits als Back Home, Another 45 Miles, Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Going To Run en vele andere hits.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie
ZATERDAG 22 APRIL 2023
Golden Earring Unplugged Tribute Band – The Naked Truth
GENRE: MUZIEK
AANVANG: 20.00 uur
ENTREE: € 23,00 inclusief drankje

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

20 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching