Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & Cultuur - Oscar-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben.

Twee gescheiden ouders waren ooit impulsief getrouwd, maar besloten er toen een punt achter te zetten. Plots krijgen ze te horen dat hun dochter Lily op een postdoctorale reis naar Bali gaat en besluit met een local te trouwen. Hierop besluiten de twee naar Indonesië te vliegen om haar ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die ze ooit hebben gemaakt.

Meer informatie

  • Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken. Op vrijdag 20 januari is de film te zien in het Evertshuis! De film duurt twee uur inclusief pauze.

  • Informatie en/of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

  • Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

  • Vrijdag 20 januari

  • Genre: film

  • Aanvang: 20.00 uur

  • Entree: € 10,00 inclusief drankje

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met Alice Bekkering, (marketing en jeugdprogrammering) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Anna Hoogendoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (jr. marketing en communicatie) of bel ons tijdens kantooruren 0172 - 618 484.

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

23 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching