Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & Cultuur VIDEO - Een oogverblindende voorstelling viert zestig jaar Friends of the Royal Opera House door de fantastische solisten van The Royal Ballet. Hun sprankelend talent leent zich bij uitstek voor een diamanten feest. De voorstelling laat de enorme veelzijdigheid van het repertoire van The Royal Ballet zien in klassieke, hedendaagse en erfgoedwerken. Mis het niet!

Bekijk vooral ook de trailor https://youtu.be/JGI8nisrQvU

De fantastische solisten van The Royal Ballet brengen een avond die je niet mag missen. Hun sprankelend talent leent zich bij uitstek voor een diamanten feest. Dit programma, dat het zestigjarig bestaan van The Friends of Covent Garden viert, brengt hulde aan de ongelooflijke steun van alle ROH Friends uit zowel het verleden als het heden. De voorstelling laat de enorme veelzijdigheid van het repertoire van The Royal Ballet zien in klassieke, hedendaagse en erfgoedwerken.

Ook zijn er wereldpremières te zien van korte balletten van choreografen Pam Tanowitz, Joseph Toonga en Valentino Zucchetti, evenals de eerste uitvoering van The Royal Ballet van For Four, van artistiek medewerker Christopher Wheeldon, en een uitvoering van Diamonds, van George Balanchine.

Cast:
Vadim Muntagirov, Matthew Ball, Cesar Corrales, Marcelino Sambé, Fumi Kaneko, Mayara Magri, Francesca Hayward, Yasmine Naghdi, William Bracewell, Marianela Nuñez, Lauren Cuthbertson, Reece Clarke
Choreografie:
Christopher Wheeldon
Duur: 170 minuten met 2 pauzes
Tickets: € 17,50 (geen kortingen geldig)

Livestream uit het Royal Opera House
16 november, 20:00
Tickets: € 17,50 (geen kortingen geldig)

Meer informatie
Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag

One Planet Dome
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

+31 (0)70 338 13 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

06 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching