Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Taalreizen - Een taalreis naar het buitenland is niet alleen de snelste en beste manier om een taal te leren. Een taalreis geeft je ook een gelegenheid om de wereld te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en de cultuur van het land te leren kennen. En dit alles helpt je weer bij – je raadt het al – een beter taalbegrip en sneller echt vloeiend worden in de taal.

Tijdens onze taalreizen ontmoet je locals bij je accommodatie, in je dagelijks leven, bij het uitgaan en alle andere activiteiten die je ter plaatse onderneemt. Zo raak je vertrouwd met het actuele taalgebruik en ga je het zelf ook gebruiken.

Interlanguage biedt taalreizen voor alle denkbare doelen: tussenjaar, vakantie, examenvoorbereiding, zakelijk en meer. En uiteraard geschikt voor alle leeftijden van 8 tot 88! Welke van onze taalreizen je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat wij alles perfect voor je regelen en dat je in een prettige en tegelijk professionele omgeving terechtkomt.

INFOMIDDAGEN
woensdagen 12, 19, 26 oktober, 2 november 
Rotterdam
Tussenjaar - High School - College & University - Taalreizen
Meld je aan

Semester of Tussenjaar op een College of University
Wil jij je oriënteren op je studiekeuze, of zoek je gewoon een boeiend tussenjaar of semester?
Probeer en combineer vakken van allerlei faculteiten op een College of University, elk semester opnieuw.
Woon met anderen op of nabij de campus, word vloeiend in Engels en doe mee met sporten en activiteiten.
Aanmelden voor januari kan nog, mits je snel bent!
Lees snel meer


High School 2023-2024
Beleef je eigen American Dream! Wil jij niets liever dan het leven aan een echte Amerikaanse High School beleven en deel uitmaken van een gastvrije familie?
Vakken kiezen die je écht leuk vindt, met je class mates het 1e team aanmoedigen, cheerleaders, Thanksgiving, Halloween, Graduation day, de Prom... Maak vriendschappen voor het leven!
Meld je snel bij ons, want het aantal plaatsen is beperkt.
Geef je op voor een infomiddag of persoonlijke afspraak.
Lees meer


Langere taalreizen
Een tussenjaar is ideaal om je talen bij te spijkeren. Wie wil er nou niet een tijdje wonen in een ander land en tegelijk de taal en cultuur beleven?
Zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsscholen met elk hun eigen karakter. Woon bij een gastgezin, op de campus of in een studentenappartement.
Kies en combineer 1, 2 of 3 talen en landen in één jaar.
Schrijf je heel tijdig in, zodat je nog alle keus hebt.
Lees meer

Profiteer nog van 2022-prijzen voor 2023!
Boek tot 30 oktober je 2023-taalcursus nog voor 2022-prijzen. Geldig voor deelnemende scholen in Engeland, Schotland, Ierland, Amerika en Canada. Andere scholen op aanvraag. Bekijk deelnemende scholen via de link hieronder.

Bekijk de scholen

Neem contact op

Quote

Uitgaan nu.nl

23 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching