Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

o.l.v. Ad van Unen en m.m.v. Bart Wijnings - NLMagazine Kunst & Cultuur, Concerten, evenementen - In dit programma “Hemel en Aarde” wordt zowel geestelijk repertoire gezongen (muziek van o.a. Hildegard von Bingen, Pärt en Gjeilo) als wereldlijk repertoire (muziek van o.a. Schnittke, Esenvalds en Manneke). Het Personare Vrouwenkoor bestaat uit 18 zangers. De solisten tijdens dit concert komen uit eigen gelederen.

Dit concert wordt ten gehore gebracht met medewerking van Bart Wijnings. Bart is een jonge talentvolle slagwerker en winnaar van de Jan de Breet prijs. Bart is o.a. slagwerker in het jeugdorkest Nederland, het Berliner Orchester en de Koninklijke Luchtmachtkapel.

Personare
Stichting Personare is opgericht in 2009 ter gelegenheid van het 25-jarig dirigentenjubileum van dirigent Ad van Unen, die als artistiek leider deel uitmaakt van het bestuur. Stichting Personare werkt met zangers, orkesten en solisten op projectbasis. Er wordt vooral gewerkt met ambitieuze amateurs die het beste uit zichzelf willen halen. Door samenwerking te zoeken met professionals stimuleert Personare de uitwisseling van ervaringen, kennis en expertise. 

Concerten
Zaterdag 8 oktober om 16.00 uur in de Schuilkerk Bagijnhof (Bagijnhof 21), Delft.
Zondag 9 oktober om 16.00 uur in de Waalse Kerk (
Catharinastraat 83), Breda.

Kaartverkoop
Kaartverkoop via https://www.personare.org/kaartverkoop/ of bij de volgende verkooppunten:

  • De Vrije Boekhandel – Veemarktstraat 40, 4811 ZG Breda

  • Boekhandel Van Kemenade & Hollaers – Ginnekenweg 52-54, 4818 JG Breda

  • Boekhandel De Omslag – Wijnhaven 16, 2611 CR Delft

Quote

Uitgaan nu.nl

30 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching