Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Muziek, kunst & Cultuur - Coldplay's recordbrekende Music Of The Spheres wereldtournee is nu ook te beleven in de bioscoop. Het verbluffende en door fans en muziekjournalisten bejubelde concert is door middel van een wereldwijde livestream te zien. Vanuit Argentinië wordt het uitverkochte concert in het River Plate Stadion in Buenos Aires live opgenomen en wereldwijd vertoond.

De band brengt de inmiddels klassieke hits uit hun carrière zoals Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars en My Universe in een spectaculaire show van licht, laser en vuurwerk - die Coldplay's concerten tot een energieke en verbindende beleving maken.
De show kreeg lovende kritieken van zowel fans als critici, The Guardian noemde het "genuinely stunning", de New York Post beschreef het als “a night for the history books” en Glasgow Evening Times noemde het "the greatest show on Earth".

Deze prachtig gefilmde concertregistratie wordt geregisseerd door de veelgeprezen BAFTA-winnaar en Grammy-genomineerde regisseur Paul Dugdale.

Let op: De registratie van het concert wordt niet wereldwijd gelijktijdig met het concert in Buenos Aires vertoond, maar mede vanwege de verschillende tijdzones met een vertraging uitgezonden.

Meer informatie
Datum/tijd : 29 oktober om 16:30 en 20:00 uur
Ticketverkoop : start 15 september 16.00 uur
: >> Tickets voor 16:30 uur
: >> Tickets voor 20:00 uur

Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag

One Planet Dome
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
+31 (0)70 338 13 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

02 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching