Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifestyle, - Eindelijk! De KamaSutra beurs komt in volle glorie terug. Van 22 tot en met 25 september verovert het grootste erotische lifestyle evenement van Europa de Jaarbeurs. Nog tot 1 september profiteer je van voordeel! Daarna gaan de prijzen voor de XXXL editie van de KamaSutrA beurs omhoog. Dus wacht niet langer en bestel vandaag nog tickets!

Groter dan ooit
Twee lange jaren was KamaSutrA van het toneel verdwenen. Die stilte is voorbij. Speciaal voor de naderende comeback editie wordt alles uit de kast getrokken. De oppervlakte van het evenement is fors groter. Alles waar de beurs beroemd mee is geworden, komt terug. Denk aan het Doolhof, het Swingerscafé, de Ladiesclub en de verschillende theaters. De beurs is er voor iedereen. Van singles tot stellen en voor alle seksuele voorkeuren. Nieuw is een speciaal ‘soft’ area. Dit deel van de beurs ademt de sfeer uit van een festival. Elkaar ontmoeten, (zelf-) liefde en ontdekken staan daarbij centraal.

Nationale overwerkavond
KamaSutrA is al geopend vanaf donderdagavond 22 september. Deze dag dopen we graag om tot Nationale Overwerkavond! Trek je stoute schoenen aan en beleef alle nieuwe attracties op onze erotische lifestyle beurs. Denk onder meer aan de nieuwe Men’s Club. In een levensgrote kooiwagen vragen onze danseressen om beestachtige aandacht. Overwerken was nog nooit zo leuk!

Voordeel
KamaSutrA is geopend van donderdag 22 september tot en met zondag 25 september in de Jaarbeurs. Wil je op zaterdag naar de beurs komen? Wacht dan niet langer en bestel direct! T/m 5 september profiteer je nog van extra lage Early Bird tarieven. Daarna gaat de prijs omhoog. Dus overweeg je een bezoek aan KamaSutrA?

Meer informatie
Jaarbeurs Utrecht
Data: t/m 25 september 2022
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tickets Jaarbeurs: Bestel nu je tickets en profiteer van voordeel!

Quote

Uitgaan nu.nl

07 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching