Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Maatschappij - Welzorg krijgt een robot als hulp bij de facturatie. Het robotiseren van het facturatieproces wordt verzorgd door Atomeus. Dit consultancybedrijf zet Robotic Processing Automation (RPA) in om efficiency en schaalbaarheid bij organisaties te bereiken. Met de robot krijgt Welzorg meer tijd voor het realiseren van innovatieve mobiliteitsoplossingen voor klanten.

Welzorg is landelijk specialist in mobiliteitshulpmiddelen en mobiliteitsaanpassingen voor senioren en mensen met een beperking. Het bedrijf streeft naar optimalisatie van de dienstverlening en het eenvoudiger maken van (zorg)processen. Welzorg zocht een bedrijf dat ze kon helpen bij het efficiënter inregelen van het facturatieproces.

Er werd gezocht naar een bedrijf dat onder andere RPA inzet om efficiency en schaalbaarheid te realiseren. Deze zoektocht leidde tot een samenwerking met consultancybedrijf Atomeus. Sindsdien werken beide partijen hard aan het robotiseren van het facturatieproces. Met de facturatie-robot, zal Welzorg voortaan meer tijd hebben voor het uitdenken van en realiseren van nog betere mobiliteitsoplossingen voor senioren en mensen met een beperking.

Over Welzorg
Welzorg is specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen, autoaanpassingen en verbeteren van toegankelijkheid. Ze leveren (totaal)oplossingen op maat. Hun doel is het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van senioren en mensen met een beperking. Kijk voor meer informatie op www.welzorg.nl.

Over Atomeus
Atomeus is een gedreven organisatie die bedrijven helpt met het formuleren van complexe groeistrategieën en het opstellen en behalen van kortetermijndoelen op het gebied van innovatie, performance verbetering en automatisering. Elk lid van de specialisten van Atomeus staat klaar om klanten te ondersteunen met de inzet van Business Process Management, Digital transformation of op het gebied van o.a. Robotic Processing Automation. Kijk voor meer informatie op www.atomeus.nl

Bron: Jennifer Delano, PR-Goeroes

Quote

Uitgaan nu.nl

23 september 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching