Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine uitgaan, movies - Cinema Delicatessen brengt Candy, een film van Carin Goeijers over de wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer, op 15 december uit in de bioscopen. Voor een streamer en/of interview kunst u contact opnemen met Trix van Alphen, t: 020 612 7000, e: trix@publicy.nl.

Candy Dulfer heeft een hechte band met haar ouders. Haar vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist, en moeder Inge hebben zowel op muzikaal als zakelijk gebied altijd een grote rol gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd. Maar als de pandemie uitbreekt en ze niet meer kan optreden, moet Candy vechten om haar hoofd boven water te houden. Ze maakt zich zorgen om haar kwetsbare ouders, die op leeftijd geraken, en zal bovendien de Dulfer naam door ongewenste kinderloosheid niet kunnen doorgeven. Candy gaat echter niet bij de pakken neer zitten en gaat naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden om muziek te blijven maken en aan een nieuw album te werken.

Candy – een film van bekroond regisseur Carin Goeijers (De nieuwerwetse wereld, But Now Is Perfect) en producent Blackframe – is een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

Cinema Delicatessen website, Facebook, Twitter

Voor meer persinformatie: Trix van Alphen
www.ThePublicityCompany.com, Facebook, Twitter

Quote

Uitgaan nu.nl

23 september 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching