Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Onderwijs & Veiligheid - De laatste maand ontving Sipke Gelling niets dan lof. Gelukkig is Sip er de man niet naar om naast zijn schoenen te gaan lopen. En het is ook helemaal niet alleen zijn eigen verdienste, dat geeft hij ruiterlijk toe. Maar prettig was het wel, om zoveel positieve reacties te ontvangen voor iets dat hij een warm hart toedraagt.

Hoe dat zo….
Nou, dat komt zo! Nog niet zo lang geleden kwam het prachtboek 'De Risicoprofessional' van Walter Zwaard uit. Een beauty van een boek, uitgegeven door Gelling, waarvoor veiligheidsspecialist Zwaard wel meer dan 150 mensen heeft geïnterviewd. Het gaat over de vele aspecten van risico waar professionals mee te maken hebben. De uitreiking alleen was al een feestje!

Sipke werd overdonderd met heel veel positieve reacties, zoals: ‘Gefeliciteerd met dit boek, Walter en Sipke! Ik kijk ernaar uit om het te lezen”, .

of: “Ik krijg namens Young NVVK als twèède het boek aangereikt. Hoe vet is dat!
Thanx. Walter en Sipke: gefeliciteerd!

of: ‘Goede wijn behoeft geen krans (maar verdient het wel). Walter Zwaard heeft met zijn 350 pagina's tellende boek 'De Risicoprofessional' een standaardwerk toegevoegd aan de bibliotheek van veiligheidskundigen. En aan die van vele anderen, want het boek is de neerslag van een brede studie van het risicoaspect in het werk van beleggingsadviseurs, beveiligingsspecialisten, artsen, belastingconsulenten en alle andere professionals die zich met risico bezighouden. (...) Zwaard heeft met deze stevige, gebonden en fraaie hardcover misschien wel de eerste steen gelegd voor het overkoepelende vakgebied dat je risicokunde zou kunnen noemen. In elk geval zullen alle soorten risicoprofessionals en hbo- en post-hbo-opleiders er hun voordeel mee kunnen doen.
Wil u de gehele boekbespreking lezen? Lees hier de hele boekbespreking, door Marcel Captijn en u komt vast tot dezelfde conclusie.

Tja, daat wordt Gelling natuurlijk wel een beetje verlegen van, ware het niet dat Walter Zwaard uiteraard alle credits voor dit boek verdient. Maar Sipke is Sipke niet als hij je niet aanspoorde om het boek eens nader te bekijken en, nog mooier, het aan te schaffen. Het is een prachtboek geworden, dat Sipke’s uitgevershart nog sneller doet groeien.

Feedback opleidingen
Gelling Publishing en Training bv is druk met het reizen door het land. Want zijn opleidingen gaan allemaal door, en dat zijn er heel veel. Hieronder treft u een overzicht aan van de opleidingen die t/m eind 2022 worden gegeven. En dat zijn er nog al wat, zoals u ziet. Zoals bijvoorbeeld de opleiding Operationele en Middelbare Veiligheidskunde, die allebei starten op 27 en 14 september. Of de opleiding Hogere Veiligheidskunde die begint op 9 september. Allemaal met een Hobéon achtergrond,  nog eens heel waardevol met echt topdocenten, en waar de wereld een stukje veiliger van wordt. Of wat dacht je van de actualiteitendagen, zoals de actualiteitendag TRA / LMRA en V&G plan op 14 september, of Operationele Arbeidshygiëne op 28 september. Je ziet, een keur aan goede opleidingen die het allemaal waard zijn om te volgen. Scroll maar even naar beneden voor het totaaloverzicht.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

9 september 2022
Start opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK)

14 september 2022
Start opleiding Middelbare Veiligheidskunde Vervolg (MVK)

14 september 2022
Actualiteitendag TRA / LMRA en V&G plan

27 september 2022
Start opleiding Operationele Veiligheidskunde Vervolg (OVK)

28 september 2022
Actualiteitendag Operationele Arbeidshygiëne

5 oktober 2022
Actualiteitendag Risicobewustzijn en observatie op de werkvloer

12 oktober 2022
Actualiteitendag Gevaarlijke stoffen in een notendop

2 november 2022
Wetgevings-actualiteitendag

16 november 2022
Actualiteitendag Risico's herkennen en toezicht

30 november 2022
Actualiteitendag Incidentenonderzoek, kritisch denken en de menselijke factor

7 december 2022
Actualiteitendag Bouw- en sloopveiligheid

18 januari 2023
Start Middelbare Veiligheidskunde vervolg (module 2 en 3)

Meer informatie
Gelling Publishing en Training bv
Prins Alexanderlaan 1a
2912 AJ Nieuwerkerk aan den IJssel
tel kantoor 0180-319298
tel mobiel 06-51314903
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

23 september 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching