Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifesyle & Gezondheid - Waar we normaal de kou trotseren in gedempte tinten en zachte silhouetten, mag het dit seizoen wel wat gedurfder. Xandres hult je dit najaar in eye-catching wintermode en dat uit zich in luxueuze texturen, indrukwekkende patronen en diepe natuurtinten als olijfgroen, amber en karmijnroze.Effortless chic en karaktervol, tijdloos en verfrissend, ontworpen met bijzondere details, duurzame materialen en een iconische kwaliteit.

De krachtige designs, die zowel trends als de vertrouwde Xandres-signatuur weerspiegelen, vormen een collectie met een uniek karakter.
 
Een ode aan de natuur
De steeds veranderende elementen in de natuur kleuren het seizoen met hun schoonheid. Aardse nuances van olijfgroen wisselen af met kopertinten, details van een ruw landschap vormen zich om naar een all-over natuurlijke print. De wildernis beschildert een canvas van glanzend satijn, en siert de mooiste pasvormen. Maar de natuur in je garderobe, dat uit zich evengoed in duurzamer, bewuster shoppen. Xandres vertaalt dit naar ecologische creaties en  verwerkt zoveel mogelijke stoffen die over zijn in nieuwe items zoals sjaals.
 
Vintage revival
De zinderende vibes van de seventies waaien opnieuw door onze garderobe, and we’re here for it.
Anno 2022 zien we een elegante versie van de grafische, repetitieve prints en opvallende kleuren uit de jaren '70 zonder haar eigen typerende karakter te verliezen. Jurken en rokjes worden korter en wijder, voor afwisseling met midi- en maxi-lengtes. Met preppy looks, tweed, wol en geruite blazers zijn ook de jaren ’90 terug, en dan vooral de coole attitude van de neo-bourgeois trend charmeerde het Xandres designteam. Very French, casual chic en ongelooflijk charmant.
 
Dark romance
Luxueuze, hoge kragen, pofmouwen en frills doen bijna victoriaans aan en gehuld in zwart krijgen ze een mysterieuze edge. Het mooie contrast van romantiek en donkere tinten geeft een zekere kracht en coolness aan de collectie, die vrouwelijkheid op z’n mooist afbeeldt.
 
New cocooning
Comfort is door de afgelopen jaren een nieuwe standaard geworden en Xandres neemt dit mee in monochrome ensembles in zachte, aangename materialen die je een vertrouwd gevoel geven. Luxueuze kwaliteiten en snits zorgen voor een naadloze overgang van thuis naar kantoor of de stad en laten je cocoonen waar je ook bent.
 
De Xandres signatuur
De echo van jarenlange knowhow, vakmanschap en de identiteit van Xandres is in elk design terug te zien en maakt zich meer dan ooit meester van het seizoen. Met een all-over subtiele logoprint verwijzen enkele creaties naar die heritage van kwaliteit, materiaalkeuze, perfecte snits en aandacht voor duurzaamheid. Een van de key pieces: een stijlvolle blazer in verschillende uitwerkingen die het DNA van Xandres prachtig weerspiegelt. Hij tilt elke look naar een hoger niveau, is tijdloos genoeg om jarenlang te dragen en laat zich eindeloos combineren.
 
www.xandres.com

Quote

Uitgaan nu.nl

31 mei 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching