Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Evenementen - We kunnen het eindelijk met jullie delen: we gaan feesten organiseren onder de naam That’s the Spirit PARTY. Na de LIVE en TALK evenementen, lanceren we nu ook de PARTY; speciaal om de bewuste feestgangers bij elkaar brengen. En we trappen hem af met…. De Strandfeest editie!

We gaan de zon zien zakken in de zee, terwijl kneitergoeie DJ’s ons vrolijk maken met hun heerlijke house, disco en techno tunes. Omringd met goed volk gaan we gewoon keihard genieten, daar komt het op neer. Je bent uitgenodigd om op zaterdag 23 juli met ons te komen feesten bij Boomerang Beachclub in Scheveningen.

De Line-up zal bestaan uit Martinos Tsavidis, een Rotterdamse DJ die met zijn tropische en verfrissende klanken de tent zal opwarmen. Niemand minder dan onze eigen Jorn Luka, die voor het eerst in lange tijd zal draaien en alle energie in één set zal pompen.

En als headliner van de avond Bart B. More! Een onmisbare naam in de internationale dance scene, mét ruggengraat. Je voeten zullen de vloer amper raken.

We kunnen niet wachten om samen met jullie een heerlijke stempel op de zomer te drukken. Dus we hopen van harte dat je erbij kunt zijn. We verwachten dat de ticketverkoop heel erg hard zal gaan voor deze eerste editie. Zorg er dus voor dat jij komende woensdag (15 juni) in de startblokken staat om een ticket te bemachtigen en dan zien we je zaterdag 23 juli bij Boomerang Beachclub, Scheveningen.

We openen de deuren om 19:00u voor alle feestgangers, maar er is ook de mogelijkheid om van tevoren gezellig met ons mee te eten. Van 17:00u tot 19:00u ben je welkom om te genieten van een tot in de puntjes verzorgde BBQ. Dus wil je het meeste uit de avond halen en een goede bodem leggen voor het echte werk, zorg dan dat je hierbij bent. De tickets voor de BBQ zijn apart te bestellen en er is maar een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

Quote

Uitgaan nu.nl

05 juli 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching