Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Britse ster- en mode-icoon Rita Ora is een samenwerking aangegaan met Oostenrijkse luxe brillenmerk Silhouette voor de statement zonnebrillen van de  SUN22 collectie. Silhouette maakt de lichtste brillen ter wereld met veel liefde en details voor unieke ontwerpen. De brillen worden grotendeels met de hand gemaakt met de allerbeste materialen.

Silhouette
Het bedrijf dat in 1964 begon met een visie – de bril als hét accessoire – is uitgegroeid tot ’s werelds belangrijkste fabrikant van lichte brillen van topkwaliteit: Silhouette. Het merk maakt de lichtste brillen ter wereld, met veel liefde voor details en unieke ontwerpen. De brillen worden grotendeels met de hand gemaakt in Oostenrijk, met de allerbeste materialen en nieuwste technologieën. Daarna vertrekken ze naar meer dan honderd landen over de hele wereld. In 1999 bracht Silhouette een revolutie teweeg op de brillenmarkt met zijn lichte (amper 1,8 gram) en montuur-, schroef- en scharnierloze bril: de Titan Minimal Art. Al tijdens meer dan 35 ruimtereizen droegen de astronauten aan boord brillen van Silhouette. Bovendien hebben enkele van onze modellen een wereldtournee met het Weens Filharmonisch Orkest achter de rug en zweren tal van zwaargewichten uit de entertainmentsector, zakenwereld en politiek bij Silhouette. 

Silhouette International
Silhouette International Schmied AG is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van exclusieve brillen. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenrijkse Linz en telt meer dan 1500 medewerkers verspreid over de wereld. Samen met zijn dertien internationale filialen is het familiebedrijf de nummer één op het gebied van randloze brillen, een innovatie die het merk over de hele wereld naam en faam heeft bezorgd. Zowat 95 % van de totale productie is bestemd voor de export. De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar in meer dan honderd landen. Sinds 2017 is het bedrijf een full-serviceleverancier van monturen en brilglazen – en alles wordt geproduceerd in Oostenrijk. In 2019 verkocht Silhouette wereldwijd ongeveer 1,6 miljoen brillen en bedroeg de omzet 161 miljoen euro.   

Jos de Jong

Bron: MOOI the agency   

Quote

Uitgaan nu.nl

05 juli 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching