Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Hoe is dit nu mogelijk en wat is nu precies een Quantumveld?

Eigenlijk is het heel gemakkelijk, maar wordt vaak moeilijk gemaakt door wetenschappers. Een klein kind snapt dat alles met elkaar verbonden is door iets onzichtbaars. Zij zijn onbelemmerd en puur. Alle schepping komt voort uit het niets, de leegte, het Quantumveld. Eigenlijk is het allemaal heel simpel....je hoeft alleen maar los te laten om dit te doorvoelen. Shungite helpt je daar mee, onvoorwaardelijk. 

Shungite heeft een heel bijzondere structuur die opgebouwd is uit C60 moleculen. De C staat voor Carbon, maar ik benoem het Cosmisch. Normale koolstof neemt toxines op, maar de C60 in de Shungite totaal niet!! C60 bevat fullerines die zo hoge trillling (frequentie) hebben dat Shungite alles (mens, dier, planten, maar ook bv je auto) direct verbindt met het Quantumveld, instant!

Daarom hoef je, in tegenstelling tot andere kristallen, Shungite nooit te reinigen en raakt Shungite ook nooit uitgeput.
Speel met Shungite ten bate van jezelf en de aarde. Ontdek de mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Raadpleeg dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Quote

Uitgaan nu.nl

06 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching