Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine lifestyle & Gezondheid - VitaalPlus organiseert van 24 tot en met 28 januari de Vitaal&Fitweek voor Nederlandse 60-plussers. Met tien gratis webinars met gezondheids- en beweegdeskundigen wil het online platform de senioren nog meer bewust maken van het belang van gezondheid, beweging en voeding.

Zo kunnen zij zo lang mogelijk en zonder beperkingen blijven doen wat ze leuk vinden. Na de Vitaal&Fitweek kunnen de 60-plussers zich aanmelden bij VitaalPlus voor dagelijkse trainingen en activiteiten.
Het seniorenplatform VitaalPlus wil Nederlandse 60-plussers laten inzien hoe belangrijk het is om gezond te leven. Daarom organiseert het platform de online Vitaal&Fitweek van maandag 24 tot en met vrijdag 28 januari. Presentatoren en bekende gezichten van VitaalPlus, Martin Boomkens en Jacques van Timmeren, spreken met onder meer Shardi Duijf (Geriatrisch fysiotherapeut Fysioholland), Jeanette de Jaeger (Yogadocent), Esther Hurioglu (Voedingsdeskundige) en Rene Braad (Nederlandse Boksbond). Het programma is een voorproefje van de kennis, tips en beweegprogramma’s die VitaalPlus wekelijks organiseert en waarop belangstellenden zich kunnen abonneren.

Toegankelijk programma
De webinars duren 45 minuten en zijn iedere dag thuis te volgen om 10.00 en 19.00 uur. Deelname is gratis. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. Inschrijven is hier mogelijk. Via een toegestuurde link kunnen de webinars eenvoudig worden gevolgd op de telefoon, computer of tv.

Over VitaalPlus
Het online platform VitaalPlus is 100% afgestemd op Nederlandse senioren. Met als doel hen zo lang mogelijk fit en gezond van hun leven te laten genieten. Via een abonnement biedt het platform elke week nieuwe drie trainingen, gericht op conditie, kracht, weerstand en geestelijke gezondheid. Voor wie wil afvallen, meer bewegen, beter ontspannen of samen met anderen wil wandelen of fietsen. Zonder gedoe, gewoon in de eigen omgeving en op eigen tempo te volgen.

Quote

Uitgaan nu.nl

31 mei 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching