Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Natuur & Milieu - Voor bomenredders is het tijd om nu in actie te komen. Ondanks corona oogst ‘Meer Bomen Nu’ op een veilige manier kleinschalig door. Er staat inmiddels al behoorlijk wat opgekuild. Wilt U gebruikmaken van dit ludieke en unieke aanbod, activeer dan uw account vóór 5 januari 2022 en meld u zich aan voor een oogst-event of uitdeeldag bij een bomenhub. Mocht u dit niet doen, dan zijn de bomen vast al vergeven. Maak dus gebruik van dit aanbod!

Wil je ‘Meer Bomen Nu’ in ruil voor dit fraaie initiatief een leuk kerstcadeau geven? De bomen zijn in principe gratis, maar natuurlijk worden natuurlijk wel kosten gemaakt onder andere voor de organisatie, de vele materialen en de bomenplanner. Een goede richtlijn is € 0,20 (u leest het echt goed!)per boom, een koopje! Klik hier om ons een kerstcadeau te geven.
‘Meer Bomen Nu’ wenst iedereen op deze manier een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Kom dus in actie! Want op = op
Het is tijd om in actie te komen! Ondanks corona staan er al flink wat bomen opgekuild op verschillende plekken in het land en deze moeten opgehaald worden. Hoe eerder je plant, hoe groter de overlevingskans van de zaailingen. 
Wil jij nog bomen? Meld je dan via de Bomenplanner bij een oogstevent om mee te helpen of om aan het einde van de dag een deel van de oogst op te halen. Of ga op zoek naar een bomenhub in je buurt en doe een bestelling of ga naar een uitdeeldag. Kom in actie voordat alle bomen al vergeven zijn! Klik hier voor de bomenplanner.

Deadline: activeer je account voor 5 januari
Alle plantlocaties hebben nu meermaals een bericht gekregen om het account te activeren. Alleen met een actief account kun je bomen ophalen.
Let op: alle accounts die niet vóór 5 januari zijn geactiveerd worden verwijderd zodat we de bomen aan andere enthousiaste bomenredders kunnen geven. 

Coronda-lockdown
We hoopten dat we deze winter ongestoord door zouden kunnen werken, maar helaas. Om de hardwerkende zorgmedewerkers te ontzien, is het belangrijk dat we het virus remmen en voorzichtig doen. Dat betekent niet dat we helemaal ons werk neerleggen. Want naar buiten blijven gaan is ook erg belangrijk, net als samen werken aan biodiversiteitsherstel en het remmen van klimaatverandering. Oogstbegeleiders mogen zelf bepalen of ze hun events door laten gaan, dit schrijven wij voor als nieuwe regels. Wat minder gezellig, maar wel veiliger!

Laat je boom meetellen
Alle bomen tellen mee! En alle struiken ook. Maar om te weten of we de miljoen bereiken, is het wel belangrijk dat we alle bomen goed registeren in de Bomenplanner! Dus help mee en tel met ons mee naar de miljoen! Klik hier om te lezen hoe je dit ook alweer doet of bekijk de video hieronder. De tekst is echter het meest up to date.

Quote

Uitgaan nu.nl

21 januari 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching