Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & Cultuur - De winnende bouwwerken van de LEGO-wedstrijd zijn nu te bewonderen in de tentoonstelling Romanovs in de ban van de ridders. In totaal zijn twaalf winnende creaties te zien, waaronder het imposante bouwwerk White Lion’s Keep, met meer dan 65.000 steentjes, en het indrukwekkende sprookjeskasteel 'Er was eens...' met ruim 30 sprookjes. De bouwwerken hebben een ereplek in de tentoonstelling, uitkijkend over de grote Ridderzaal, en zijn onderdeel van Romanovs in de ban van de ridders. 

Deze expositie in de Hermitage aan de Amstel 51 in Amsterdam is te bezoeken met een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling ‘Romanovs in de ban van de ridders’ of een Hermitage all-in ticket. Te zien t/m zondag 24 oktober.

Koop online tickets

Over de Hermitage
Hermitage Amsterdam is een museum waar verschillende kunsttentoonstellingen te zien zijn uit diverse museale collecties. Er is altijd een tentoonstelling uit de collectie van het Hermitage Museum in Sint Petersburg, met ruim drie miljoen objecten een van 's werelds grootste musea. 
Adres: De Hermitage, Amstel 51, 1018 DR Amsterdam

Quote

Uitgaan nu.nl

28 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching