Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Cultuur, Film - We nodigen je van harte uit voor een online filmavond op donderdagavond 8 april. Met jou en andere investeerders van The Hunger Project praten we in één uurtje na over de hartverwarmende documentaire 'The Biggest Little Farm'. In de film volgen we een koppel, even buiten Los Angeles, dat een stuk dor land ombouwt tot een unieke boerderij.

Het is een verhaal over bijzondere boeren, en de strijd die ze moeten aangaan met de natuur. Speciaal voor deze avond hebben we een samenwerking met Cinetree, het Nederlandse platform voor films met een goed verhaal. Ben je erbij op 8 april van 19.30 uur tot 20.30 uur? Dan kun je de film gratis bekijken. Hieronder vind je alle informatie: meld je aan en dan hopen we je op 8 april online te zien!


 Het programma.

  1. Meld je hieronder aanvoor de online avond op 8 april 2021, van 19.30 uur tot 20.30 uur via Zoom.Na aanmelding ontvang je instructies hoe je 'The Biggest Little Farm' (zonder kosten) kunt zien op Cinetree. 
  2. Kijk de film wanneer jij dat wilt.Voorafgaand aan de online sessie kijk je de documentaire op een tijdstip dat jou zelf het best uitkomt. 
  3. Praat met ons na op 8 april. We bespreken tijdens de online sessie gezamenlijk alle onderwerpen, gedachtes en bijzonderheden die bij ons opkwamen. Dat doen we onder leiding van Evelijne Bruning, directeur van The Hunger Project.


Over The Biggest Little Farm
 
Filmmaker John en zijn vrouw Mollie verruilen de stad voor het platteland. Je volgt het koppel terwijl ze een stuk dor land ombouwt tot een unieke boerderij met een zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van het varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt…Wilt u vast een voorproefje van de film: Kijk dan hierronder naar de trailer.


Waarom je deze film wilt zien
Het geeft je, in tijden van onrust en (boeren)protesten, een verfrissende kijk op hoe het óók kan. Je ziet hoe elk beestje en plantje zijn doel in de natuurlijke orde heeft. Last van luizen? Dat los je zonder bestrijdingsmiddelen op met lieveheersbeestjes. Worden de bomen kaalgevreten door slakken? Geen probleem, slakken zijn het favoriete hapje van de eend; 

Het toont een eerlijk, hoopvol en aandoenlijk beeld van een zoektocht naar harmonie, vol kleurige karakters (al dan niet harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend);
De beelden van het landschap zijn adembenemend. "Het resultaat is een uiterst inspirerende en ontroerende reflectie op landbouw, natuur en het welzijn van de gehele planeet”, aldus Filmtotaal. Kortom, een must see, heel graag tot 8 april!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

18 april 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here