Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Schipluiden, Kunst & Cultuur - Op woensdag 8 mei geeft schrijfster en emotie-expert Vera Helleman een lezing Op Hodenpijl te Schipluiden. In de lezing neemt Vera je mee naar de energetische logica van emoties en hun rol binnen onze co-creatieve werkelijkheid.

Beleef een avond vol nieuwe inzichten over ‘De heilige vier-eenheid en emoties’.

Emoties, vaak gezien als lastig, hebben de bijzondere functie van tolk tussen ons bewuste brein en ons essentiële Zelf. Zij brengen naar ons bewustzijn wat onbewust was en aan bod is om te transformeren. En.. ze vertellen er ook nog eens bij hoe je dat het beste kunt doen!
Emoties, gevoelens, instinct en intuïtie vormen de brug naar een holistische leven en het is nu tijd deze wonderlijke raadgevers weer te omarmen.

Vera Helleman is schrijfster van de emotie encyclopedie, onderwijst al jaren emotieleer en heeft al tientallen EmotieCoaches opgeleid. Zij zal je in haar lezing de beginselen van de emotieleer overdragen. Er is deze avond volop ruimte voor persoonlijke vragen die in het licht van haar visie zullen dienen voor verdiepende inzichten rondom ons gevoel.

Meer informatie

Datum : Woensdag 8 mei 2024.
Tijd : 20.00 uur.
Prijs : € 21,50; incl. maaltijd € 49,-.
Locatie : Op Hodenpijl.
Kaarten : www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

15 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching