Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Ospel en Meijel, Evenementen, fietsen, pretmaken - De gratis fietstocht voor de hele familie met stops bij diverse boerenbedrijven komt er weer aan.

Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen van de 11e editie Loeren bij de Boeren, die plaatsvindt op Zondag 28 april as. De deelnemende bedrijven openen hun deuren van 10.30 tot en met 16.30 uur.  Het thema voor deze editie is ‘Landbouw en Natuur’.

​De plattelandstocht is ongeveer 30 km, waarbij er diverse doe-activiteiten voor jong en oud zijn opgezet. Kom letterlijk en figuurlijk proeven aan de agrarische sector!

Kom Loeren Bij Boeren. Dit jaar in de dorpen Ospel en Meijel. Loeren bij de Boeren wil de agrarische sector dichter bij de mensen brengen. Vanuit die visie opent een zevental agrarische ondernemers in Ospel en Meijel haar poorten.

Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen bij de boer is welkom. Een fraaie fietstocht van ca 30 kilometer leidt u langs de boerenbedrijven. Het is een belevenis op zich om de verscheidenheid en diversiteit van zowel het landschap als de bedrijven te ervaren. U kunt dit zien, horen, voelen en proeven.

Zondag 28 april 2024: 10:30 - 16.30 uur
Zie Home | Loeren bij de Boeren voor de deelnemende bedrijven of volg ons via Facebook

Quote

Uitgaan nu.nl

15 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching