Sport & Vrije tijd
Typography

NL Magazine Sport - Heb jij snelheid en ambities voor volgend jaar? Kun je geen genoeg krijgen van autosport en wil je nu echt zelf je racelicentie halen, dan is de Snelle Racecursus er voor jou!

De Snelle Racecursus is een compacte racetraining waarbij alle aspecten van het racen aan bod komen en waarmee je in een dag in het bezit kunt zijn van een officiële KNAF-racelicentie. Met deze racelicentie kun je meerijden in één van de vele nationale autosportklassen van Nederland, maar ook als ‘amateur’ deelnemen aan track days op diverse circuits.

Race Planet organiseert de Snelle Racecursus op 9 en 10 december 2017. Maak een vliegende start en bereid je nu al voor op het nieuwe raceseizoen. Bleekemolens Racing School helpt jou met je eerste stappen in de autosport!


Professionele begeleiding

Iedereen van 14 jaar of ouder en met voldoende wagenbeheersing kan meedoen aan de Snelle Racecursus. Je rijdt de Snelle Racecursus met een eigen auto of je kunt een speciaal hiervoor geprepareerde raceauto huren via Bleekemolens Racing School. Tijdens de race training is een helm verplicht. Je mag je eigen helm gebruiken of je kunt gebruik maken een helm van de school.

Ervaren coureurs en instructeurs zorgen samen met de jarenlange ervaring van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen voor de beste begeleiding. En met een 100% slagingspercentage bij de deelnemers aan de Snelle Racecursussen in 2015 en 2016, is de Snelle Racecursus meteen één van de zekerste en slimste race-opleidingen. Succes verzekerd!

Body & Fit

Quote

Sport nu.nl

24 mei 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

D Reizen

Center Parcs

Aanbevolen artikelen