Sport & Vrije tijd
Typography

Foto: Tata Steel
NL Magazine Sport - Hoera, het ‘Wimbledon van het schaken’ ofwel het Tata Steel Chess Tournament 2018 is een feit.

Het schaakspectakel vindt plaats in Wijk aan Zee en wel van 12 tot 28 januari. Schaakliefhebbers kunnen de borst weer nat maken en zich deze week met gezwinde spoed inschrijven voor deelname aan dit grootse evenement.

Met dit grootse concours in gedachten begint overal in het land de schaakkoorts weer hevige vormen aan te nemen. Deelname aan dit evenement is voor de echte amateurschaker uniek mede omdat de grootmeesters van de Tata Steel Masters waaronder Kramnik, Carlsen en Anand van de partij zijn en op 17 januari ‘on tour’ gaan spelen in ‘Beeld en Geluid’ in Hilversum en op 24 januari in het academiegebouw van de universiteit van Groningen. Wat kun je je als echte schaakliefhebber nu nog meer wensen; spelen tegen de echte legendarische cracks. Wat wil je  nog meer!

 Algemeen

Schakers kunnen zich voor de Weekendvierkampen, de Dagvierkampen en de Tienkampen aanmelden via de site van het Tata Steel Chess Tournament: www.tatasteelchess.com. Het aantal plaatsen voor amateurspelers is beperkt en worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er dus snel bij!

Wilt u meer weten over het Tournament, raadpleeg dan www.tatasteelchess.com.

Jos de Jong

Body & Fit

Quote

Sport nu.nl

22 maart 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

D Reizen

Center Parcs

Aanbevolen artikelen