NLMagazine Hobby – Vanaf donderdag 17 oktober t/m woensdag 23 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht  het ‘Lego World’-evenement plaats. De echte Lego-liefhebber kan deze beurs natuurlijk niet missen. De beurs wordt dan ook gehouden in de herfstvakantie, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Het belooft een heel spektakel te worden, want tijdens de beurs kun je op zo’n 35.000 m2 spelen met miljoenen Lego-steentjes, is er de speciale gast Dylan Haegens, komen er twee Lego Star Wars designers (Star Ward bestaat 20 jaar), kun je je Lego-set laten signeren en kun je informatie inwinnen hoe je zelf Lego-designer kunt worden. Ga lekker spoken vangen met de helden van Lego als Hidden Side, bewonder de prachtige levensgrote Lego-bouwwerken, dans mee met de Friends-meiden etc. Er is werkelijk van alles te doen. Een enorm spektakel voor jong en oud die aan de haal willen met hun wildste fantasieën. Laat dit fraaie evenement dus niet aan je voorbij gaan.

Lees meer...

Steeds sneller, steeds makkelijker ook, is de scheidsrechter Kop van Jut. Beschimpt, belaagd en betast. Wie respecteert de scheidsrechter nog? En hoe leuk is het dan om er een te zijn - of te worden? Journalist Robbert Minkhorst neemt de proef op de som.

Lees meer...

NL Magazine Sport - Meer dan 500 kilometer fietsen van World Forum The Hague naar IMEX 2019 in Frankfurt: vijf World Forum teamleden gaan de uitdaging aan en maken van 13 tot en met 21 mei deze tocht. Samen zetten zij zich in voor War Child, het goede doel dat zij al jaren steunen.

Lees meer...

Omnisport was afgelopen februari nog plaats van handeling voor het NK atletiek indoor. Dafne Schippers (links) won de 60 meter sprint. © ANP

NL Magazine Sport - De gemeente Apeldoorn maakt zich sterk om in samenwerking met de Atletiekunie het Europees Kampioenschap indoor atletiek in 2023 naar Apeldoorn te halen. De beslissing is nog niet definitief gevallen, maar de stad heeft officieel haar belangstelling kenbaar gemaakt.

Lees meer...

Foto: Ronald Speijer

NLMagazine Sport – Op zondag 31 maart a.s. vervalt de exclusiviteit voor Circuit Zandvoort vanuit Formule One Management (FOM) voor de organisatie van een Formule 1 race in 2020. Indien het Zandvoort niet lukt om te tekenen, dan is Assen er klaar voor. Wat Assen betreft kan de Formule 1 altijd op de agenda in 2020, zodat alle Nederlandse racefans Max Verstappen op eigen bodem kunnen zien rijden.

Lees meer...

Meer artikelen...

Body & Fit

Quote

Sport nu.nl

15 september 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

D Reizen

Center Parcs

Aanbevolen artikelen