Lifestyle & Gezondheid
Typography

NL Magazine Lifestyle - Wie er dit weekend op uit trekt naar het strand, naar een evenement, lekker in de zon wil wandelen of gewoon in een luie stoel in de tuin wil hangen, doet er goed aan zich fors in te smeren. Het wordt een lekker heet weekend. De zon wordt zo krachtig dat je binnen een kwartier al fors kunt verbranden.

Althans dat meldt WeerOnline en dat moeten we dan ook maar aannemen. Zegt zonkracht 6 u iets? Nou, mij ook even niet, maar gezien de waarschuwingen is dat behoorlijk heet en is het ook het dié kracht waar we de komende dagen mee te maken krijgen. Op de wadden kan de kracht zelfs 7 worden en als alle voorspellingen uitkomen dan kan het de komende weken wel eens zo blijven met, al weer volgens WeerOnline, rond de langste dag in juni zelfs een kracht van 8.

Maak je borst maar nat dus, of houd hem in ieder geval goed ingesmeerd met verantwoorde zonnebrandcrème, en dan bedoel ik ook echt verántwoord. Er is héél veel troep verkrijgbaar waar men ook wel eens nare gevolgen van kan ondervinden. Even goed  wat je koopt dus en laat je niet verleiden tot allerlei chemische troep maar pak iets echt natuurlijks. Dóen hè!

Jos de Jong

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

19 november 2018

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Balanceyourlife.nu

Charlietemple

Body & Fit

Aanbevolen artikelen