NL Magazine Gezondheid - Het menselijk lichaam produceert zelf cannabis. Iets preciezer: de mens wordt geboren met een inwendig systeem, dat cannabis-achtige stoffen aanmaakt; cannabinoïden. Dit systeem stuurt 11 essentiële fysiologische processen aan, zoals o.a. het immuunsysteem, het verteringsstelsel en het zenuwstelsel.

NL Magazine Gezondheid - Drie hoeraatjes voor het World Anti-Doping Agency (WADA). Dat heeft in al zijn wijsheid besloten dat cannabidiol (CBD) niet langer wordt gezien als doping voor sporters. Vanaf 1 januari 2018 mogen zij het dus gebruiken zonder te vrezen voor een schorsing!

Ria van Kleef spreekt met Jarno Kemp over Cystic Fibrosis (taaislijmvliesziekte) en de donatie tot stand gekomen door Beyuna's Spring Lifestyle Event.

Cystic Fibrosis (CF, taaislijmziekte) is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening. Ieder mens heeft kliertjes in het lichaam die slijm afscheiden.

“NVWA meer oog voor economische schade dan schade gezondheid consument?”

NL Magazine Gezondheid - Foodwatch wil dat de NVWA zo snel mogelijk op haar website het advies aan consumenten over de consumptie van eieren rectificeert. Daar wordt nog steeds gezegd dat consumenten gerust eieren kunnen eten, als de code op de eieren maar niet overeenkomt met de lijst van eieren waarvan de NVWA al heeft geconcludeerd dat ze te hoge gehalten fipronil bevatten – momenteel 28 bedrijven.

Meer artikelen...

Quote

Balanceyourlife.nu

Drogisterij

Tom duurzame mode

Body & Fit