Elk bedrijf heeft of krijgt te maken met disruptie. Voor wie wil overleven en doorgroeien, is het enige juiste antwoord hierop: innovatie. Maar, waar begin je?

NL Magazine Economie - Disruptie kom je steeds vaker tegen in het bedrijfsleven. Veel opkomende bedrijven en technologieën ontwrichten bestaande markten of brengen bestaande bedrijven ten val. “Disruption is what happens to you when you’re busy making other plans”.

Lees meer...

Nl Magazine Duurzaamheid - Staatssecretaris Stientje Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat meent dat het invoeren van statiegeld op kleine plastic flesjes met ingang van 20123 een goede optie is voor het minimaliseren van plastic zwerfafval. “Maar”, zegt  ze erbij , “als een andere aanpak sneller hetzelfde resultaat boekt, is statiegeld niet nodig”.

Lees meer...

NL Magazine Economie - De gemeente Enschede heeft een intentieverklaring ondertekend waardoor bijstandsgerechtigden kunnen worden opgeleid tot dronepiloot. Om dit te realiseren en om op tijd klaar te zijn voor het moment waarop de vraag naar dronepiloten ontstaat, werkt de gemeente nauw samen met diverse partijen waaronder de Drone Flight Academy uit Hoofddorp die de piloten gaat trainen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Mediamarkt

Toms duurzame mode