Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Of liever naar het familiediner?
NL Magazine Advertorial Lifestyle Entertainment - Uit een onderzoek blijkt dat vooral vrouwen opgewonden raken van de feestdagen en het de erotische fantasieën bijzonder kan prikkelen. Prachtig opgemaakt en aangekleed samen een heerlijk glaasje wijn drinken. Het huis prachtig versierd met een mooie kerstboom en dito verlichting. De tafel romantisch gedekt en het eten van topkwaliteit. Romantiek die het lustgevoel stimuleert. Er wordt dan ook tijdens de kerstdagen behoorlijk wat afgevreeën.

Het is duidelijk dat de kerstsfeer voor vrouwen zinnenprikkelend kan werken. Maar ook voor mannen kan het een opwindende periode zijn. Want wat is er leuker dan je partner te versieren onder een glinsterende kerstboom die volhangt met spannende kadootjes? Of word zelf een kadootje en trek een spannend kerstpakje aan, met opwindende lingerie. Zorg dan wel dat je de avond even lekker met zijn tweetjes bent en niet naar een familiediner hoeft. En laat de telefoon en de deurbel deze avond geen spelbreker zijn. En probeer bijvoorbeeld eens iets nieuws. Een erotisch speeltje, of massagekaarsen (als kadootje in de boom?).

Onze tip van dit jaar als kerstverrassing is de ‘Liefdesbonbon’. Een bijzonder lekkere en lustopwekkende, met afrodiserende kruiden gevulde chocoladepraliné. Volgens de testpanels zou je er opgewonden en licht euforisch van worden en stimuleert het de doorbloeding van de geslachtsdelen. Zowel bij hem als bij haar zouden de effecten goed merkbaar moeten zijn en word je er ook veel gevoeliger van.

 

In de Liefdesbonbons zitten alleen natuurlijke toevoegingen, zoals Damiana, Muira Puama en Blauwe Lotus en geen chemische toevoegingen. We hebben natuurlijk even op de ingrediënten gegoogeld. De recensies van deze kruiden zijn bijzonder positief te noemen. We werden zelf toch ook wel erg nieuwsgierig en hebben de ‘stoute’ schoenen aangetrokken en een doosje Liefdesbonbons gekocht in de online shop www.liefdesbonbon.nl. We kozen voor de variant ‘Extase’ en ontvingen een heel mooi doosje met twee bonbons. Voor allebei één. In de gebruiksaanwijzing stond dat we moesten zorgen voor een intieme sfeer en dat een glaasje rode wijn erbij het effect zou versterken. We merkten in het begin niet zo veel, maar dat werd ook aangegeven in de uitleg. Gewoon beginnen stond er, je merkt het vanzelf. En dat klopte. Toen we begonnen te knuffelen merkten we allebei dat we veel sneller opgewonden werden en ook veel heviger. Het leidde tot een wilde vrijpartij, waarbij alles veel gevoeliger werd. Een intens gevoel vol passie en liefde.

Wil jij ook een spannend kadootje voor in de kerstboom? Misschien is www.liefdesbonbon.nl voor jou ook wel een gouden tip.

Anne Welgelegen

 

Categorieën

Column Nena Vlas - Ik kan niet leven zonder muziek. Het gaat gewoon niet. Al mijn dagen galmen elektrische gitaren door mijn oordopjes.

Lees meer...

Column door Dirk-Jan van der Zee
De rechter heeft uitspraak gedaan. VoetbalTV is failliet verklaard. Daarmee komt een voorlopig einde aan het videoplatform, dat drie jaar geleden werd gestart door Talpa Network en de KNVB.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Het dakbos van het Depot Boijmans Van Beuningen is tijdens het Rooftop Symposium in Capital C in Amsterdam bekroond met de Rooftop Award 2020.

Lees meer...

NL Magazine Economie en duurzaamheid - “De beste manier om een samenleving bij elkaar te houden is door te zorgen voor groei en banen”,  stelde Hans de Boer, voorzitterschap van VNO-NCW, deze week in zijn afscheidsrede. “Dat hebben we als bedrijfsleven de afgelopen zes jaar ook gedaan.

Lees meer...

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - De provincie Noord-Holland trekt deze coalitieperiode bijna 73 miljoen euro uit om klimaatneutraal te worden.

Lees meer...

NL Magazine Politiek Maatschappij - Het multidisciplinaire Regenboogteam maakt zich zorgen over het democratisch en rechtsstatelijk karakter van de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19.

Lees meer...

Ondanks positief onderzoek naar suikertaks, wint de industrie

Lees meer...

Strafblad bij coronaboete geschrapt
NLMagazine Politiek en maatschappij -  Op verzoek van belangrijke mannen uit de Tweede Kamer bekijkt het kabinet of het strafblad bij coronaboetes kan verdwijnen.

Lees meer...

NL Magazine Wetenschap & Techniek – Ontwikkelaar van innovatief fietshandvat NaviGrips, start Indiegogo-campagne om productie te starten en het verkeer veiliger te maken.

Lees meer...

NL Magazine Wetenschap Techniek– We doen het allemaal wel een paar keer per dag; we zetten ‘het licht aan’ waarmee we in een fractie van een seconde een kamer verlichten. Wat we ons daarbij niet realiseren, is dat het licht er even over doet om daar te komen............

Lees meer...

NL Magazine Wetenschap & Techniek – Op 24 april 1990 werd de Hubble Telescoop door  de Space Shuttle ‘Discovery’ in een baan om de aarde gebracht. Voor diegenen die niet weten wat dit ding in de ruimte doet: Deze telescoop draait als een kunstmaan om de aarde en wordt gebruikt voor optische waarnemingen, simpel verwoord, het ding maakt foto’s.

Lees meer...

NLMagazine Evenementen - De provincie Noord-Holland wil meer bovenregionale culturele en sportieve evenementen in Noord-Holland een steuntje in de rug geven.

Lees meer...

NL Magazine Kunst & Cultuur - Op dinsdag 27 oktober 2020 reikt Paul Schnabel in Haastrecht voor de zesde keer de Ithakaprijs en het Ithakastipendium uit.

Lees meer...

Beste handhaver van de wet, agent of militair, dienaar van het Nederlandse volk.

Lees meer...

NL Magazine Reizen - Van begin juni tot half juli zijn er op Schiphol 38 vluchten aangekomen met een  met het coronavirus besmet persoon, aldus een bevestiging van de Veiligheidsregio Kennemerland aan het Noordhollands Dagblad.

Lees meer...

(door Joost Boers, onze correspondent uit het Gooi)

Lees meer...

NL Magazine Reizen Vakanties - We zijn vooral aan huis gekluisterd en nadat je alle kinderboeken hebt (voor)gelezen, mens-erger-je-niet of koehandel tot in den treuren hebt gespeeld, weet jij het ook niet meer. Club Med weet het wel! 

Lees meer...

NLMagazine Sport - Rabobank en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) starten vandaag met de Hockey Foundation, een maatschappelijk initiatief met als doel om de hockeysport inclusiever en nog toegankelijker te willen maken voor een groot publiek. Hiermee richt men zich op wijken met een traditioneel lagere sportparticipatie.

Lees meer...

Tips sportkantines per 1 juli

Lees meer...

NL Sport & Vrije tijd - Iedereen heeft op de één of andere manier te maken gehad met het coronavirus. Mensen in loondienst wachten angstig af of ze straks nog een baan hebben of zijn die al kwijt. ZZP’ers kwamen bijna meteen (nagenoeg) zonder inkomsten te zitten. Velen kozen voor klagen. Johan Sepers, sportjournalist en -statisticus koos - als beste verdediging - voor de aanval en schreef een boek.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle en Gezondheid - Nederland gaat kennismaken met ‘insane pools’. Sinds het uitbreken van het coronavirus is er een groeiende vraag naar insane pools, koikarpervijvers, zwemvijvers en jacuzzi’s op maat.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Wetenschappers hebben ontdekt dat oleocanthal, een stofje in olijfolie, in staat is om kankercellen razendsnel, in een half uur tot een uur, dood te laten gaan, maar gezonde cellen met rust laat en deze niét beschadigt.

Lees meer...

(Ingezonden door Kat de Bruijn)

Lees meer...

Kranten

Body & Fit

Telegraaf