Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

020Amsterdam Evenement - Van 25 tot en met 27 oktober gaat de Amsterdam Tattoo Convention weer van start in RAI Amsterdam en dat al weer voor de vijftiende keer!
Met ruim 350 tatoeëerders uit binnen- en buitenland belooft het weer een waar spektakel te worden. Kijken en inspiratie opdoen. Het belooft weer een waar spektakel te worden waar je uiteraard ook zelf een tattoo kunt laten zetten.

Vergaapt je vooral aan de vele diverse tattoo stijlen die er gezet zullen worden. De stijlen variëren van Maori tot Oriëntaal naar Old School tot Modern. Naast tatoeëren kun je in een mooi afgesloten ruimte ook gepierced worden.

Matt Gone, guest of honour.
Matt is een van de meest getatoeëerde personen op aarde met een eervolle vermelding in het Guinness Book of Records. 98% van zijn lichaam is versierd. Zelfs zijn ogen en gehemelte!
Matt staat iedereen graag te woord en uiteraard kun je je met hem op de foto laten vereeuwigen.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen. Wat denk je van de stands met tattoo supplies, street- art, barbersalon, kalligrafie, Mexicaanse beelden, live muziek, scarificatie, massages, fotografie, kleding, kunst en curiosa.

Informatie
25 tot en met 27 oktober in de RAI
Op www.tattooexpo.eu vind je alle deelnemers, met wie je uiteraard ook een afspraak kunt maken.  
Kinderen tot 11 jaar gratis toegang.

Quote

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Uitgaan nu.nl

29 februari 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen