Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NL Magazine Entertainment - Kinepolis en MEIDEN magazine organiseren op 20 september het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Je ziet de voorpremière van de film Misfit 2, kan als een ster shinen op de roze loper, krijgt een welkomstdrankje en een snack, kunt shoppen bij stands met beauty- en lifestyleproducten en gaat naar huis met een goodiebag. Lekkerder kun je het nieuwe schooljaar niet beginnen, toch? Koop snel je tickets, want het event is al bijna uitverkocht!

The game is on in Misfit 2
In deel 2 komt Julia (Djamila) terug uit Amerika voor het nieuwe schooljaar en mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht, wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen, zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!
Dat belooft een spannende avond te worden! Verzamel snel al je bff's, scoor je tickets en zing en swing 20 september mee met de nieuwe film Misfit 2 tijdens de Kinepolis MEIDEN Avond!

 

Praktische info:
Wat: MEIDEN Avond: Misfit 2
Wanneer: vrijdag 20 september
Aanvangstijd(en): 18:30 uur
Start Film: 19:15 uur
Speelduur: nnb
Ticketprijs: € 10,50
Te beleven in: Kinepolis Almere, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer.
Wil je meer informatie? Ga dan naar Meer info

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

14 oktober 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen