Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NL Magazine Entertainment - Deze week is het zover: dan kan je eindelijk genieten van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald! Bij Kinepolis staat de film die eerste speelweek volop in de spotlights. Zorg dat je erbij bent en scoor de laatste tickets voor de marathon, of boek vast je favoriete stoelen voor de reguliere filmvertoning.

Kinepolis organiseert op meerdere momenten een Fantastic Beasts Marathon, zodat je Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) én de nieuwe film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in spectaculair 3D op groot scherm kunt zien. De kaartverkoop gaat als een speer. Check hier snel wanneer je bij jouw Kinepolis-bioscoop terecht kunt voor deze ultieme Fantastic Beasts-beleving en boek de laatste tickets voor het te laat is!

 Bereken je premie - ZorgDirect

Speciale Laser ULTRA-vertoningen
Wil je liever alleen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien, dan kan dat natuurlijk ook. De film draait vanaf 14 november volop bij Kinepolis en tickets zijn nu al te koop. Ga voor de optimale bioscoopbeleving en kies voor een Laser ULTRA 3D-vertoning in Breda, Den Bosch of Utrecht. Met het haarscherpe beeld van de 4K-laserprojector en het indrukwekkende Dolby Atmos-geluidssysteem komen Newt en zijn ‘fantastic beasts’ hier echt bijna letterlijk de zaal in. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is bij Kinepolis ook te zien in 3D, 2D en in Dordrecht in Dolby Atmos 3D.

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

24 augustus 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen