Het digitale naslagwerk over de historie van het KLM Open
In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie ter
gelegenheid van het honderdste KLM Open is een zeer compleet digitaal document gemaakt door Gerard Louter en Jan Kees van der Velden. Hieronder een aantal  passages en beeld van de pagina's. Klik op de foto's voor een link naar het document.

Lees meer...

NLMagazine Cultuur/Uitgaan - Kinepolis en MEIDEN magazine organiseren op 20 september het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Je ziet de voorpremière van de film Misfit 2, kan als een ster shinen op de roze loper, krijgt een welkomstdrankje en een snack, kunt shoppen bij stands met beauty- en lifestyleproducten en gaat naar huis met een goodiebag. Lekkerder kun je het nieuwe schooljaar niet beginnen, toch? Koop snel je tickets, want het event is al bijna uitverkocht!

Lees meer...

NLMagazine Kunst/Cultuur - Vanaf vandaag (26 augustus) gaan Samsung en het Cobra Museum samen op zoek naar hét aanstormend kunsttalent van Nederland. In Instant Fame with The Frame worden studenten en jonge kunsttalenten uitgedaagd om hun werk in te zenden en maken zo kans op een expositieplek in het Cobra Museum in Amstelveen. Opvallend detail: het werk wordt op een Samsung The Frame televisie tentoongesteld in het museum.

Lees meer...

NLMagazine Cultuur - Het klimaat verandert. Steeds vaker krijgen we te maken met weersextremen zoals late nachtvorsten, langere droogteperiodes, uitzonderlijke hittegolven, hevige stormen of excessieve regenbuien. Veel eigenaren en beheerders van kastelen & buitenplaatsen maken zich grote zorgen over de gevolgen van de klimaatomstandigheden voor hun monumentale tuinen en parken. Stichting Kastelen, historische Buitenplaatsen & Landgoederen (sKBL) – waarin ruim 180 kastelen & historische buitenplaatsen vertegenwoordigd zijn – verrichtte een landelijk onderzoek naar de effecten van de klimaatveranderingen op deze erfgoederen. De belangrijkste uitkomsten zijn:

Lees meer...

NL Magazine Mode - Het jaar 2018 zat vol met nieuwe trends die we ook graag weer meenemen het nieuwe jaar in, te denken aan de lange wikkelrok, dierenprints, neonkleuren, flared jeans, hoge taille en noem maar op. Volgens expert zijn er voor de zomer van 2019 drie termen die als een rode draad het modebeeld zullen bepalen, creativiteit, verbeelding en fantasie.

Lees meer...

Meer artikelen...

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

15 september 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen