Sport & Vrije tijd
Typography

met een nieuwe Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 - NLMagazine Sport - Een gouden medaille is de ultieme prijs op de Olympische Spelen en vertegenwoordigt de hoogste prestatie in de carrière van een atleet. Als eerbetoon aan deze iconische prijs in de sportwereld heeft de Zwitserse horlogemaker OMEGA twee unieke uurwerken ontworpen, die beide in het teken staan van de Olympische Spelen van Tokyo 2020. De horloges zijn gemaakt van 18K geel goud.

OMEGA is sinds 1932 officieel tijdwaarnemer van de Olympische Spelen en neemt deze rol tijdens het prestigieuze evenement bij de start in juli voor de 29e keer op zich. Als er iemand bekend is met de precisie, uitmuntende prestaties en toewijding die nodig zijn om op de eerste plaats te staan op het olympische podium, dan is dat OMEGA wel!

De nieuwe Seamaster Aqua Terra-horloges hebben een doorsnede van 38 mm of 41 mm en vallen op dankzij hun stralende geelgouden kast. Zoals altijd heeft OMEGA 18K goud gebruikt, aangezien dit met zijn uitstekende evenwicht tussen zuiverheid en praktische toepassing als de gouden standaard wordt gezien door horloge- en sieradenmakers.

De horloges worden gepresenteerd op blauwe lederen banden. De in het oog springende blauwe keramische wijzerplaat is voorzien van een lasergravure geïnspireerd op het embleem van de Olympische Spelen 2020 in Tokyo. Het volledige embleem is bovendien door middel van transfer aangebracht op de achterkant van de kast. In beide uurwerken tikt een Co-Axial Master Chronometer kaliber, dat de hoogste standaard van precisie, prestaties en magnetische bestendigheid in de Zwitserse branche garandeert.

Toepasselijk genoeg is Michael Phelps een van de eersten die het horloge draagt. Met 28 olympische medailles, waarvan 23 gouden, is hij de olympische sporter die de meeste medailles ooit heeft gewonnen. Michael maakt al sinds 2004 deel uit van de OMEGA familie en heeft altijd geweten hoe belangrijk tijd is voor atleten.

“Als je olympisch sporter bent of wilt worden, ben je daar 24 uur per dag, 7 dagen per week mee bezig. Non-stop. Het gaat altijd door,” zegt hij. En hij weet precies wat er nodig is om die gewilde gouden medaille te winnen. “Om echt goed voorbereid te zijn op de Olympische Spelen, moet je bereid zijn ervoor te werken. Je moet die strijd doorstaan. Ik heb dat vijf keer gedaan en het was nooit makkelijk. Maar ik weet dat mijn harde werk de resultaten opleverde die ik verdiende.”

De nieuwe Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Gold Editions worden in een speciale presentatiedoos geleverd met de volledige OMEGA garantie van 5 jaar.

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

29 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs