Politiek & Maatschappij
Typography

Een optelsom van Corona-initiatieven
070 Rijswijk Maatschappij/Lifestyle & Gezondheid - We moeten onze helden helpen. De website www.helpdehelden.nl is er voor iedereen die meer wil doen dan alleen applaus geven, een overzicht te bieden van alle initiatieven die er zijn.

Tot op heden was die plek er nog niet. www.helpdehelden.nl is er voor de gehele medische wereld, maar ook voor al die andere mensen die hun eigen belangen aan de kant schuiven in crisissituaties. Groot en klein. Waarom? Om het overzicht te behouden. Zodat we vraag en aanbod sneller bij elkaar kunnen brengen.

De wereld staat op zijn kop. Zaken die tot een paar weken geleden fundamenteel waren, zijn nu drijfzand. We hebben helden nodig, meer dan ooit. En gelukkig staan er ontzettend veel mensen op. Overzicht was er echter niet. En die behoefte is er wel. “We wilden zelf ook graag wat bijdragen, maar konden moeilijk vinden wat dan het beste zou zijn”, zegt een van de initiatiefnemers. Op www.helpdehelden.nl vind je eenvoudig alle corona-initiatieven en kun je een nieuw initiatief toevoegen. “Zo bieden we een extra mogelijkheid de machteloosheid die we voelen tijdens deze corona-crisis om te buigen naar actie ondernemen."

Meer informatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leslie Hogeveen – 06 50 62 70 59

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching